Redactia.ro
Home » Știri » Cum îl cheamă pe Regele Charles al III-lea, de fapt. Cum a fost botezat monarhul

Cum îl cheamă pe Regele Charles al III-lea, de fapt. Cum a fost botezat monarhul

Cum îl cheamă pe Regele Charles al III-lea, de fapt. Cum a fost botezat monarhul

Cum îl cheamă pe Regele Charles al III-lea, de fapt. Puțini sunt cei care cunosc această informație.

Cum îl cheamă pe Regele Charles al III-lea, de fapt. Cum a fost botezat monarhul

Prințul Charles, moștenitorul tronului britanic și fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a, s-a născut la 14 noiembrie 1948 și a fost investit ca Prinț de Wales la vârsta de 9 ani, în 1958. În 1969, a fost încoronat într-o ceremonie care a avut loc la Castelul Caernarfon, în Țara Galilor.

Charles al III-lea, încoronat rege pe 6 mai 2023, este cunoscut pentru implicarea sa activă în cauze umanitare și de mediu, precum și pentru sprijinul acordat artelor și culturii britanice. El este considerat un susținător al inovației și a promovat în trecut idei precum agricultura durabilă și energiile regenerabile.

Prințul Charles s-a căsătorit cu Lady Diana Spencer în 1981, iar cei doi au avut doi fii, Prințul William și Prințul Harry. După divorțul de Lady Diana în 1996, el s-a căsătorit cu Camilla Parker Bowles în 2005, care a fost încoronată ca regină în aceeași zi cu Charles, pe 6 mai 2023. Nu mulți știu că numele real al lui Charles este Charles Philip Arthur George.

Ce pasiuni are Regele Charles al III-lea

Prințul Charles este cunoscut pentru pasiunile sale pentru cauze umanitare, mediu și artă. Încă din tinerețe, el a arătat interes în a ajuta comunitățile sărace și marginalizate și a fondat organizația The Prince’s Trust în 1976, pentru a sprijini tinerii să-și construiască un viitor mai bun. De-a lungul anilor, organizația a ajutat milioane de tineri să își găsească un loc de muncă, să își deschidă o afacere sau să se implice în activități voluntare.

Prințul Charles este, de asemenea, un promotor al agriculturii durabile și al protecției mediului. El a fondat The Prince’s Countryside Fund în 2010, o organizație care sprijină comunitățile rurale și promovează metodele de agricultură sustenabilă.

În domeniul artei și culturii, Prințul Charles este un susținător al artiștilor și meșterilor tradiționali. El a fondat The Prince’s Foundation for Building Community în 1998, o organizație care se concentrează pe restaurarea și conservarea clădirilor istorice, precum și pe promovarea meșteșugurilor tradiționale. Prințul Charles este, de asemenea, un pasionat de muzică și a fondat Orchestra of the Age of Enlightenment în 1986, o orchestră care interpretează muzică barocă și clasică pe instrumente vechi.

În general, Prințul Charles este cunoscut pentru implicarea sa activă în problemele sociale și de mediu, precum și pentru sprijinul acordat artelor și culturii britanice.

 

 

Numele real al Prințului Charles este Charles Philip Arthur George.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: