Redactia.ro
Home » Monden » Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor pe care le au împreună: „Au crezut că îl decad din drepturi. Nici pe departe!”

Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor pe care le au împreună: „Au crezut că îl decad din drepturi. Nici pe departe!”

Andreea Bălan și George Burcea au reușit să divorțeze definitiv, însă mai au de rezolvat în instanță problema privind custodia fetelor lor, Ella și Clara.

Andreea Bălan și George Burcea sunt în plin proces pentru custodia custodia fetelor, Ella și Clara

Andreea Bălan și George Burcea se află încă în plin proces, deoarece cântăreața își dorește să capete custodie exclusivă în ceea ce le privește pe fetițe. Încă se discută termenii programului de vizită dar și al pensiei alimentare. După toate zvonurile din presă, vedeta a dorit să explice în mod public că nu își dorește să-l decadă pe fostul partener de viață din drepturile părintești. 

Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor

Andreea Bălan s-a confesat în mod public față de dorințele pe care le are pentru viitorul fetițelor ei, dar și faptul că a fost neînțeleasă de către români ajungându-se la speculații eronate:

„Programul de vizită a fost mereu la discreţia tatălui şi, indiferent de custodie, exclusivă sau comună, tatăl are aceleaşi drepturi – două weekenduri pe lună plus vacanţele. Când am cerut custodie exclusivă, mulţi nu au înţeles despre ce este vorba şi au crezut că îl decad din drepturi. Nici pe departe! Diferenţa între custodia exclusivă şi cea comună este doar la dreptul de decizie în ceea ce priveşte școala, spitalele şi vacanţele. Urmează apelul, care este în continuare pentru custodia exclusivă şi pentru pensia alimentară retroactivă’’, a mărturisit Andreea Bălan pentru VIVA!

Andreea Bălan: „Nu privesc divorţul ca pe un eşec”

Cântăreața a mai povestit faptul că nu consideră divorțul un eșec, ci o lecție de viață: 

„Reprezintă o situaţie prin care am trecut, la fel ca alte situaţii din care am învăţat. Nu privesc divorţul ca pe un eşec. Este doar o situaţie prin care trec mulţi oameni şi care poate fi firească dacă nu te înţelegi cu persoana cu care te-ai căsătorit’’, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: