Redactia.ro
Home » Știri » Cum încearcă Elena Udrea să facă bani, chiar și din spatele gratiilor: afacerea lăudată în trecut chiar de Lucian Bode, actual ministru MAI

Cum încearcă Elena Udrea să facă bani, chiar și din spatele gratiilor: afacerea lăudată în trecut chiar de Lucian Bode, actual ministru MAI

Aflată în spatele gratiilor, Elena Udrea încearcă să recupereze banii investiți la Băile Boghiș, firmă băgată în faliment și lăudată în trecut chiar de Lucian Bode, actual ministru MAI.

Elena Udrea este citată în calitate de creditor al firmei Băile Boghiș SRL, iar procesul pentru recuperarea banilor va continua abia la toamnă.

Mai exact, după ce administratorul special va pune la dispoziția instanței lista cu datoriile pe care Băile Boghiș SRL le are către mai multe persoane fizice și juridice, printre care și Udrea.

Când fosta “blondă de la Cotroceni” punea umărul la afacerea Boghiș, aceasta a primit laude chiar de la Lucian Bode, șeful Ministerului de Interne. Iar o imagine în care Udrea și Bode au pozat împreună a fost distribuită în urmă cu aproximativ o lună de nimeni altul decât Marian Godină.

Sursa: Facebook

Cum încearcă Elena Udrea să facă bani, chiar și din spatele gratiilor: afacerea lăudată în trecut chiar de actualul ministru MAI, Lucian Bode

„Dispune intrarea în faliment a debitorului B. B. SRL Zalău. Dispune totodată dizolvarea debitorului persoană juridică.

Dispune ridicarea dreptului de administrare al debitorului. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are deschise conturi să nu dispună de sume fără un ordin al lichidatorului judiciar. Lichidatorul judiciar va comunica de urgenţă băncilor instituirea acestei interdicţii. (…)

Dispune întocmirea şi predarea către lichidatorul judiciar provizoriu, în termen de maximum 5 zile de la intrarea în faliment, a unei liste cuprinzând numele şi adresele creditorilor şi toate creanţele acestora la data intrării în faliment, cu indicarea celor născute după deschiderea procedurii, a tabelului definitiv al creanţelor şi a oricăror altor tabele întocmite în procedură, a oricăror rapoarte de distribuţie, a listei actelor şi operaţiunilor efectuate după data deschiderii procedurii.

Această obligaţie revine administratorului special, cu avizul administratorului judiciar”, se arată în cea mai recentă decizie luată de judecători, potrivit SpyNews.

Elena Udrea și-a dat în judecată partenerele de afaceri

Elena Udrea le-a dat în judecată și pe partenerele de afaceri, chiar înainte de a primi condamnarea definitivă din dosarul Gala Bute.

Fosta “blondă de la Cotroceni” a deschis un proces împotriva partenerelor de afaceri, la Tribunalul București. Este vorba de Veronica Elena Stanca și Nadine Magda Stanca, partenere de afaceri la Băile Boghiş.

Pe Veronica Elena Stanca este cunoscută drept Lia Stanca, o afacerista trimisă în judecată pentru evaziune fiscală, după ce procurorii au probat că a tras un tun de un milion de euro, cu 41 de facturi.

Mai exact, a fost acuzată că în perioada ianuarie 2011 – mai 2013, în calitate de reprezentant legal la 4 societăţi comerciale, a emis 41 de facturi de avans nestornate, ce nu reprezentau operaţiuni reale, către trei firme beneficiare, pe care le administra tot ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: