Redactia.ro
Home » Monden » Cum își câștiga pâinea Radu Vâlcan înainte de cariera în televiziune. Iată ce greu i-a fost

Cum își câștiga pâinea Radu Vâlcan înainte de cariera în televiziune. Iată ce greu i-a fost

Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Acesta activează în domeniu de foarte mult timp și a povestit recent care a fost primul său job.

Care a fost primul loc de muncă pe care Radu Vâlcan l-a avut

Puțini sunt cei care știu ce meserie a avut Radu Vâlcan înainte să reușească în domeniul în care activează în prezent. Prezentatorul le-a povestit urmăritorilor săi de pe rețelele sociale faptul că își câștiga cu greu banii. Iată care a fost primul său job!

Prin intermediul „InstaStory-ului de pe Instagram, prezentatorul TV a vorbit despre începutul carierei sale. Acesta a povestit că prima sa meserie a fost cea de vâzător de ziare. „Deși era cumva în aceeași industrie media, nivelul la care lucra era unul destul de scăzut. Cu toate acestea, prin muncă și ambiție el a reușit să aibă o carieră impresionantă!”, relatează „Viva”.

Ce spune despre noul sezon Insula Iubirii

Radu Vâlcan a dat și informații, potrivit aceleași surse, despre noul sezon Insula Iubirii, mărturisind că încă mai este surprins de modul în care evoluează relațiile între concurenți:

„De fiecare dată sunt surprins. De fiecare dată mă întâlnesc cu situaţii cu care nu îmi imaginam că m-aş putea întâlni, pentru că… Concurenţii, bineînţeles, sunt diferiţi de fiecare dată, poveştile lor de viaţă sunt diferite, personalităţile lor sunt diferite, şi atunci, tot ce înseamnă conţinut pentru emisiune, este din plin. Ei vin pregătiţi acolo, vin după atâtea sezoane”.

Radu Vâlcan, despre momentele dificile în căsnicie

Radu Vâlcan susține că cea mai importantă caracteristică într-o relaţie este comunicarea, conform sursei citate:

„Relaţia noastră este construită pe încredere și pe respect. Atât între noi, cât și noi în raport cu ceilalți. Valorile care ne-au ghidat în viață, separat, s-au întâlnit și am reușit să construim ceva frumos împreună. Este evident că în viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție.

Dar niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă. Și asta, pentru că ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să gestionăm momentul. Dar, cum spuneam, trebuie să existe o bază solidă. Ceea ce, din fericire, în cazul nostru a rămas la fel”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: