Redactia.ro
Home » Monden » Cum își petrec timpul Victor Slav și Sofia, atunci când se vizitează. Prezentatorul are o relația minunată cu fiica sa

Cum își petrec timpul Victor Slav și Sofia, atunci când se vizitează. Prezentatorul are o relația minunată cu fiica sa

Victor Slav este un tătic mândru și foarte fericit. Sofia a împlinit anul acesta frumoasa vârstă de 5 ani, iar activitățile lor atunci când sunt împreună s-au schimbat. Deși este o figură modestă atunci când vine vorba de viața sa personală, prezentatorul de televiziune a vorbit cu drag despre fetița sa și etapa minunată prin care trece în acest moment.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au fost un cuplu foarte îndrăgit de publicul din țara noastră, iar rodul iubirii lor a fost o fetiță superbă pe nume Sofia Natalia. Micuța s-a născut în anul 2016 și a adus multă bucurie în sufletele părinților săi, care o cresc cu multă dragoste și grijă.

Chiar dacă au ales să meargă pe drumuri separate, cei doi sunt încă legați de fiica lor, pe care au decis să o îngrijească împreună. Sofia locuiește cu mama ei în majoritatea timpului, însă are și o a doua casă, la Victor.

Prezentatorul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” o ia pe micuță ori de câte ori are timpul necesar și împreună petrec clipe minunate. Sofia a început să înțeleagă mult mai multe și devine pe zi ce trece o domnișoară superbă, iar tatăl său este cât se poate de mândru.

Cum își petrec timpul Victor Slav și Sofia, atunci când se vizitează. Prezentatorul are o relația minunată cu fiica sa

Atunci când își descrie fiica, Victor Slav parcă se luminează la față. Se pare că micuța este un copil foarte energic și sociabil, care iubește să petreacă timp înconjurată de oameni și să-și facă prieteni.

Majoritatea timpului alături de tatăl său și-l petrece afară, deși pe lista lor de activități s-a adăugat recent o nouă favorită. Victor și Sofia obișnuiesc să meargă la film, iar prezentatorul este foarte încântat că poate să împărtășească această plăcere cu micuța sa.

Bianca Drăgușanu a ales cu grijă activitățile fiicei sale, pe care vrea să o susțină cât mai mult cu putință să se dezvolte. Sofia are șansa să-și exploreze toate pasiunile, printre care se numără dansul și desenatul. Mama și tatăl ei au reușit să-i transmită dragostea pentru mișcare, așa că din rutina sa zilnică nu lipsește niciodată sportul.

„La vârsta asta, Sofia are foarte multă energie și preferă compania copiilor, este un copil sociabil, iar timpul liber îl petrecem, pe cât posibil, în aer liber. Mergem în parc, la locurile de joacă, la „Ferma animalelor”. Mergem la film, chiar îmi place că acum are răbdare să stea să privească un film până la sfârșit. Îi place să deseneze, să danseze, încă explorează. Are foarte multă energie și încercăm să îi ocupăm timpul cu diverse activități, inclusiv cu sport, mai ales că eu sunt adeptul mișcării.”, a povestit Victor Slav pentru VIVA!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: