Redactia.ro
Home » Știri » Cum îți poți da seama că cineva ți-a făcut farmece. Rugăciunea pentru înlăturarea oricărui rău

Cum îți poți da seama că cineva ți-a făcut farmece. Rugăciunea pentru înlăturarea oricărui rău

rugaciune

În multe culturi, farmecele sunt considerate a fi practici magice care sunt utilizate pentru a aduce daune sau pentru a influența negativ viața altor persoane. Pot fi folosite pentru a crea boli, accidente sau pentru a aduce ghinion și nefericire. Iată cum îți poți da seama că cineva ți-a făcut farmece, conform Arhimandritului Nectarie Moulatsioti.

Cum îți poți da seama că cineva ți-a făcut farmece

Uneori, o persoană poate avea sentimentul că i s-a făcut un farmec sau o vrajă. Aceste simptome pot include: oboseală inexplicabilă, dureri de cap, dureri în tot corpul, insomnie, coșmaruri, sentimentul de a fi observat, lipsa de energie sau lipsa dorinței de a face lucrurile care înainte îi plăceau. În unele cazuri, o persoană poate simți o prezență negativă în jurul său.

Este important să rețineți că farmecele și magia negativă nu au existență fizică sau științifică. În multe cazuri, simptomele resimțite pot fi cauzate de o serie de alte factori, cum ar fi stresul, anxietatea, depresia sau alte probleme de sănătate mintală. Este întotdeauna recomandat să consultați un profesionist medical sau un specialist în sănătate mintală dacă experimentați astfel de simptome sau orice altă problemă de sănătate.

Arhimandritul Nectarie Moulatsioti a scris o carte despre farmece și cum pot fi ele dezlegate. În această carte, el susține faptul că există vrăji, farmece și magie neagră care pot afecta viața oamenilor. Există un număr mare de oameni care suferă din cauza acestor practici magice.

În cartea sa, Arhimandritul Nectarie Moulatsioti a menționat că există rugăciuni specifice care pot ajuta la dezlegarea vrăjilor, în special cele scrise de Marele Vasile, Ioan Gură de Aur și sfântul Ciprian. Există, de asemenea, semne prin care o persoană poate să-și dea seama că i s-au făcut farmece sau vrăji.

„În mod obişnuit, simptomele pe care le prezintă oamenii suferinzi din pricina magiei sunt următoarele: dureri groaznice de cap, fie în spatele capului, fie la frunte, fie între ochi.

Palpitaţii, amorţelile inimii, mâinilor sau extremităţilor de jos, nemulţumiri în familie pentru lucruri neînsemnate, să nu poată sta omul în casa lui, să aibă capul greu, să fie indispus, să lenevească, să nu vrea să gătească sau să cureţe casa, să simtă că îl sugrumă ceva de gât, să simtă o greutate pe piept, să simtă că ceva umblă în trupul lui cu mare viteză, să se îmbolnăvească şi să sufere în timp ce medicii nu-i găsesc nimic, să aibă neputinte trupeşti, în timp ce mănâncă normal să piardă din greutate, să aibă temeri, să sufere de melancolie, etc.

Acestea sunt câteva dintre simptomele din care cel căruia i-au fost făcute vrăji poate să înţeleagă dacă l-au atins.”, a scris Nectarie Moulatsioti, în cartea „Despre Farmece şi cum pot fi ele dezlegate”.

Rugăciunea către Sfântului Ciprian pentru dezlegarea vrăjilor

Depărtează demonii şi stinge viclenia lor de la robii Tăi; revarsă ploaie la bună vreme peste tot pământul şi fă-l să-şi dea roadele lui; copacii şi viile să-şi dea deplin rodul lor; femeile să fie dezlegate şi izbăvite de nerodirea pântecelui; acestea şi toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă şi toată zidirea Ta de toate legăturile diavoleşti. Şi dezleagă pe robul Tău (numele) împreună cu toate ale casei lui de toate legăturile satanei, ale vrăjilor, ale farmecelor şi ale puterilor potrivnice”,  este rugăciunea Sfântului Ciprian pentru dezlegarea vrăjilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: