Redactia.ro
Home » Monden » Cum l-au primit fiicele lui Pepe pe frățiorul lor. Artistul a publicat imagini de senzație

Cum l-au primit fiicele lui Pepe pe frățiorul lor. Artistul a publicat imagini de senzație

GALERIE FOTO (2)

Pepe a devenit tată de băiat! Partenera sa de viață, Yasmine Ody i-a adus pe lume un fiu perfect sănătos care a primit nota 10 la naștere. Atât Pepe cât și iubita lui sunt extrem de fericiți de când au devenit părinți. Totuși cântărețul mai are două fiice din căsătoria anterioară, astfel că fanii acestuia se întreabă cum se vor înțelege micuțele cu frățiorul lor. Iată răspunsul!

Pepe, un tătic împlinit

Familia lui Pepe s-a mărit cu un nou membru! Yasmine Ody a născut și l-a făcut tată pentru a treia oară, pe Pepe, de data aceasta de băiat. Pepe nu a ezitat să publice pe rețelele sociale, momente mirifice alături de micuțul care îi poartă și numele, Pepe Junior. Acesta este foarte mândru de familia lui și le implică și pe cele două fiice ale sale din cealaltă căsnicie, în viața bebelușului. Iată că de când le-a făcut cunoștință, micuțele se înțeleg de minune alături de tatăl lor și noul membru al familiei. 

Deși părinții lor au ales să-și separe destinele, cele două fiice ale artistului au înțeles situația și s-au adaptat situației în care tăticul lor le-a adus pe lume un frățior, iar mama lor o surioară, deoarece și Raluca Pastramă, fosta soție a cântărețului, a adus pe lume un suflețel, în aceeași perioadă.

Fiicele lui Pepe radiază de fericire în preajma lui Pepe Junior 

Pepe nu s-a sfiit să publice pe rețelele sociale imagini cu cele două fiice și nou născutul familiei. Se poate vedea cu ochiul liber faptul că micuțele se înțeleg de minune cu Pepe Junior și radiază de fericire atunci când îl țin în brațe și se joacă cu el. Pepe se poate declara un tată împlinit deoarece copiii lui vor avea o relație apropiată și minunată. 

Din postările lui Pepe de-a lungul timpului, reiese faptul că fiicele lui se înțeleg foarte bine și cu Yasmine Ody, noua parteneră de viață a acestuia. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: