Redactia.ro
Home » Știri » Cum mai arată și ce mai face Cristiana Răduță. Cântăreața hit-ului „Amor, Amor” e greu de recunoscut

Cum mai arată și ce mai face Cristiana Răduță. Cântăreața hit-ului „Amor, Amor” e greu de recunoscut

GALERIE FOTO (3) Cum mai arată și ce mai face Cristiana Răduță. Cântăreața hit-ului „Amor, Amor” e greu recunoscut

Cristiana Răduță, „cea mai dorită femeie a anilor 2000”, făcea furori pe vremuri cu hit-urile ei, cel mai cunoscut fiind „Amor, Amor”. Anii au trecut, iar ea a cam dispărut din peisajul monden autohton. În momentul de față, e greu de recunoscut și s-a întors la prima ei mare pasiune.

Cum mai arată și ce mai face Cristiana Răduță. Cântăreața hit-ului „Amor, Amor” e greu de recunoscut

Cu „Amor, amor”, Cristiana Răduță intra în industria muzicală românească cu unul dintre cele mai îndrăznețe videoclipuri, care au rămas cu siguranță în istorie. A reușit să atragă și mai mult atenția când a pozat inclusiv într-o revistă pentru bărbați. În 2002, cântăreața a avut cel mai bine vândut album al anului, iar în 2008 a lansat ultimul ei album, Easy Girl. Câteva hit-uri, o ascensiune până pe culmile succesului, iar apoi s-a retras într-un con de umbră. Astăzi, puțin se mai vorbește despre Cristiana Răduță. Exact asta și-ar și dori, de fapt.

„Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu nu am fost, nu sunt şi nu vreau să ajung vreodată un nume în agenda mondenă. Am învăţat că fiecare clipă din existenţa mea poate fi veşnic frumoasă, dacă ştiu cum s-o trăiesc, dacă vreau să n-o irosesc”, declara Cristiana acum ceva timp.

Ce mai face, cum mai arată? Are 45 de ani acum și e schimbată, cu siguranță. O bună perioadă de timp, Cristiana Răduță a fost stabilită în Monaco, alături de soțul ei, Costel Bobic. Anii au trecut, iar acum este actriță de profesie și activează, deci, în zona teatrului. Se ferește de aparițiile în presă și nu mai vrea să mai fie în centrul atenției, o divă dorită de toți bărbații, ca odinioară. Actoria, de altfel, este și prima ei mare pasiune, de fapt, nu muzica, a relatat Viva!.

Iar cea mai mare împlinire este când faci ceea ce îți place. Cristiana este actriță la Teatrul Metropolis, iar în 2016 a jucat în piesa Jurnalul plăcerii, alături de actorul Marius Bodochi, conform sursei de mai sus. Soțul ei se numără printre admiratori și merge și el la teatru să o vadă jucând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: