Redactia.ro
Home » Monden » Cum mai arată Val Kilmers după ce a fost diagnosticat cu cancer la gât

Cum mai arată Val Kilmers după ce a fost diagnosticat cu cancer la gât

GALERIE FOTO (3)

Celebrul Val Kilmer a dus și încă duce o luptă grea cu cancerul de gât. Și chiar dacă cei doi copii ai celebrului star de la Hollywood au transmis vești optimiste despre starea de sănătate a tatălui lor, o oarecare umbră de îngrijorare a apărut printre fani. Îndrăgitul actor nu a putut fi prezent la premiera documentarul „Val” care tratează viața și lupta cu boala teribilă.

Fiica actorului, Mercedes Kilmer, şi fiul lui, Jack Kilmer, au luat parte la premiera documentarului „Val”, despre viaţa tatălui lor şi lupta acestuia cu cancerul, o producţie Amazon Studios. Starul de la Hollywood, în vârstă de 61 de ani, nu a putut fi prezent la eveniment, iar acest fapt le-a dat motiv de îngrijorare fanilor, cu privire la starea de sănătate a actorului.

Cu toate acestea, Mercedes şi Jack au ţinut să transmită un mesaj plin de optimism, susținând că Val se simte foarte bine.

„A văzut documentarul de 100 de ori”, a declarat Mercedes Kilmer, fiica actorului.

„Pentru el, este extrem de emoţionant să-l urmărească. Ne-am fi dorit să fie şi el aici, dar este cu sufletul alături de noi. E foarte mândru de producţie şi de faptul că oamenii vor să ştie de el. Cu ocazia acestui documentar, fanii au ocazia să vadă latura sa nevăzută până acum”, a declarat Jack Kilmer, fiul starului de la Hollywood.

Cum mai arată Val Kilmers după ce a fost diagnosticat cu cancer la gât

Val Kilmer a fost diagnosticat cu cancer de gât încă din 2015. Într-o primă fază, actorul nu a vorbit despre boală. Abia cu ocazia documentarului, îndrăgitul actor a dezvăluit chinul prin care trece.

În timpul tratamentului pentru boală, Kilmer a suferit o traheotomie, care i-a afectat grav capacitatea de a vorbi. Așa se face că acum este nevoit să vorbească prin aparat.

”Pare că a fost ieri, dar sunt clipe dintr-o viaţă de om. În timp ce vă scriu, documentarul meu se pregăteşte de premieră, la Festivalul de la Cannes. Oricât aş fi de recunoscător pentru această onoare, abia aştept să împărtăşesc povestea vieţii mele cu voi.”, a dezvăluit Val Kilmer despre film.

Documentarul despre Val Kilmer începe cu filmările „Top Gun”, „Batman Forever” şi „The Doors” şi ajunge să dezvăluie și perioada de după primirea cruntului diagnostic de cancer la gât în 2015. Val Kilmer a fost nevoit să facă o traheotomie, actorul fiind nevoit să folosească un aparat pentru a putea vorbi.

Mercedes şi Jack sunt copiii lui Val Kilmer din căsnicia lui cu Joanne Whalley, care s-a desfășurat în perioada 1988 şi 1996.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: