Redactia.ro
Home » Știri » Cum poți descărca filme și seriale din aplicația Netflix direct pe telefon sau laptop

Cum poți descărca filme și seriale din aplicația Netflix direct pe telefon sau laptop

Filmul de pe Netflix care te face să-ți apreciezi mai mult mama. Te va emoționa dincolo de cuvinte, de la primul la ultimul minut
Dacă ai filme sau seriale preferate pe care vrei să le descarci de pe Netflix, noi îți spunem cum să faci asta. Descărcările Netflix sunt disponibile pe desktopuri, laptopuri și tablete care rulează Windows 11 și 10.

Cum să descărcați filme de pe Netflix pe laptop

Mai întâi va trebui să descărcați aplicația Netflix din Microsoft Store, deoarece Netflix nu vă permite să descărcați conținut dintr-un browser. După instalarea aplicației Netflix, sunteți la doar câțiva pași distanță de a descărca filmele preferate de pe Netflix și de a le viziona offline:
Lansați aplicația Netflix pe laptop. Dacă este prima dată când vă conectați la aplicație, ar trebui să fiți întâmpinat de o notificare pop-up cu un link către filmele și emisiunile TV care pot fi descărcate. Faceți clic pe pictograma Meniu din colțul din stânga sus, reprezentată de 3 linii orizontale.

Meniul de pornire în aplicația Netflix Windows

Derulați în jos până la Disponibil pentru descărcare. Opțiunea Available for Download (Disponibil pentru descărcare) în aplicația Netflix Windows.
Răsfoiți listele și atingeți filmul sau emisiunea TV pe care doriți să o descărcați.

Meniul Disponibil pentru descărcare în aplicația Netflix Windows

De asemenea, puteți căuta manual filme și emisiuni TV în alte categorii. Rețineți doar că nu toate filmele și emisiunile TV pot fi descărcate. În caz de îndoială, căutați pictograma Download (Descărcare). Faceți clic pe pictograma Download (Descărcare).

Pictograma Download pe Netflix

După ce descărcarea este finalizată, faceți din nou clic pe pictograma Menu (Meniu) și selectați My Downloads (Descărcările mele).

Descărcările mele în meniul Netflix

Ar trebui să vedeți filmul sau emisiunea TV descărcată pe listă. Faceți clic pe acesta pentru a începe redarea. Dacă doriți să eliminați un film sau o emisiune TV descărcat(ă) de pe laptop, apăsați pe pictograma Downloaded (Descărcat) de sub lista de conținut și selectați Delete Download (Ștergere descărcare). Smart Downloads (Descărcări inteligente) este o funcție care este activată în mod implicit și care vă ajută să economisiți spațiu prin ștergerea episoadelor TV pe care le-ați vizionat. De asemenea, aceasta va descărca automat următorul episod disponibil data viitoare când vă conectați la Wi-Fi.
Puteți activa și dezactiva Descărcări inteligente din fila Descărcări personale.

Cum puteți urmări Netflix offline

Veți putea viziona tot ce este listat în fila Descărcări personale cu o conexiune offline. Pentru a vă asigura că puteți accesa acest lucru fără o conexiune Wi-Fi, este recomandat să rămâneți conectat la aplicația Netflix.
Când sunteți offline, veți putea accesa doar fila Descărcări personale. Dacă încercați să navigați către un alt meniu, veți fi întâmpinat de notificarea de mai jos: Notificare offline pe aplicația Netflix Windows.

Cum să descărcați Netflix pe laptop

Aplicația Netflix este disponibilă ca descărcare gratuită din Microsoft Store, care este ușor de accesat de pe orice laptop cu Windows 10. Dacă nu puteți localiza Microsoft Store de pe desktop sau din bara de activități, tastați „Microsoft Store” în bara de căutare din Windows pentru a-l găsi rapid.
Deși aplicația Netflix poate fi descărcată gratuit, veți avea nevoie de un abonament Netflix activ pentru a începe să descărcați filme și emisiuni TV.
Pot să descarc filme Netflix pe MacBook-ul meu?
Din păcate, Netflix nu acceptă descărcarea de filme și emisiuni TV pentru vizionare offline pe Mac, deoarece nu există o aplicație Netflix pentru Mac. Singurele tale opțiuni sunt să instalezi Windows 10 pe Mac folosind Boot Camp sau să redai Netflix de pe un iPad sau alt dispozitiv iOS folosind AirPlay.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: