Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a afișat cea mai râvnită concurentă de la Survivor 2021! Marilena Cuciurean i-a înnebunit pe toți cu posteriorul ei

Cum s-a afișat cea mai râvnită concurentă de la Survivor 2021! Marilena Cuciurean i-a înnebunit pe toți cu posteriorul ei

GALERIE FOTO (4)

Cea mai râvnită concurentă de la Survivor 2021 și-a afișat formele extrem de apetisante pe Internet! Este vorba despre Marilena Cuciurean, care a primit voturile pentru cel mai apetisant posterior din Jungla Dominicană.

Posteriorul ei le-a atras atentia tuturor concurenților de la Survivor Romania 2021, fie ei Razboinici sau chiar Faimosi! Este vorba de războinica Marilena Cuciurean. Blondina a fost votată de Zanni, Marius Crăciun, Starlin și Ștefan Ciuculescu pentru cel mai apetisant posterior din Jungla Dominicană.

Cea mai râvnită concurentă Survivor 2021: Marinela i-a înnebunit pe toți

Câștigătorul Survivor 2021, Zanni a declarat chiar mai mult de atât! Ex-Faimosul a susținut chiar că și-ar fi dorit ceva maim ult cu Marinela! Nu este vorba de o relație de dragoste, ci despre o “prietenie cu beneficii”, iar această dorință a lui Zanni ar avea legătură strict cu modul în care arată posteriorul Ex-Războinicei.

„Să mă gândesc, ar fi al Marilenei, mă înecam când mă uitam acolo. La toate le-am zis “eu vreau, tu vrei?”. La Ana, la Sindy… M-am uitat și la Elena. Când a început să pună pe ea, să vină așa mai plinuță față de cum a intrat, ca să ma uit si eu la tine, mai vede și omul pe ce pune mâna. Arată mai bine decât când era mai slabă… La decolteuri, m-am uitat la Simona Hapiciuc, care chiar era dotată. Ma uitam să văd dacă sunt adevarate sau sunt puse. Nu era genul meu. Nu a fost niciun decolteu la care să mă uit așa… Aș vrea să am o relație mai mult decât de prietenie cu Marilena. Altă relație inseamna de prietenie plus alte beneficii. Sunt multe femei cu care m-as intalni. Am vorbit puțin cu Marius și mi-a spus putin de Marilena.”, a mai mărturisit câștigătorul Survivor 2021.

Marinela, relație cu un ex-Războinic Survivor

Marilena i-a înnebunit cu posteriorul său nu doar pe colegii ei din Survivor! Ex-Războinica a postat, recent, pe rețelele de socializare, o imagine de pe plajă, în care apare în costum de baie, etalându-și formele apreciate și de colegii din Jungla Dominicană. Însă de Marinela se bucură acum tot un ex-concurent Survivor!

Andrei Ciobanu, concurentul din sezonul 1 Survivor România cunoscut și pentru relația cu războinica de atunci Carina, este proaspătul iubit al Marinelei! Cei doi au petrecut, de curând, o frumoasă vacanță în Grecia. Fanii celor doi ex-Războinici au apreciat în număr mare postările făcute de cei doi, care și-au asumat relația public de ceva vreme.

Despre cuplul Marinela și Andrei Ciobanu, ambii ex-Războinici care și-au dus lupta de supraviețuire în Jungla Dominicană, s-a aflat la scurt timp după ce competiția Survivor 2021 s-a încheiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: