Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a apucat, de fapt, Mihai Petre de dans: „Nu mi-a plăcut la început. Mi se părea că este un sport pentru fete”

Cum s-a apucat, de fapt, Mihai Petre de dans: „Nu mi-a plăcut la început. Mi se părea că este un sport pentru fete”

Mihai Petre a dezvăluit de curând faptul că a ajuns în lumea dansului împins de către părinți, deoarece pe el nu l-a fascinat acest sport. Iată mărturisiri pe care puțini le cunosc!

Cum s-a apucat Mihai Petre de dans

Mihai Petre a povestit că atunci când era micuț refuza să meargă la lecțiile de dans, deoarece îi plăcea să practice lecții de karate. Totuși, din cauza programului școlar, părinții l-au împins spre lumea dansului, unde s-a simțit în extaz, deoarece era înconjurat întotdeauna de fete:

„A fost interesant, pentru că refuzam să merg la lecțiile de dans, eu făceam karate, îmi plăcea mult mai mult să merg la karate. Din cauza programului de la școală n-am putut să merg la karate în continuare și ai mei m-au dus la dans, unde nu mi-a plăcut la început.

Ușor, ușor, am văzut că sunt extrem de multe fete, proporția era cam ca aici la petrecere. Și am spus: „Aici e de mine, e un mare avantaj, lucrurile arată fantastic, deci hai, învață și câțiva pași, că îți vor folosi mai încolo!”, a mărturisit Mihai Petre pentru Cancan.

„M-a ajutat asta, mai târziu, pentru că disciplina cu care am fost obişnuit la arte marţiale am întâlnit-o şi-n dans. Nu mă interesa dansul absolut deloc. Mi se părea că este un sport pentru fete, dar mama a insistat foarte mult şi m-a dus mai cu forţa”, a mai declarat Mihai Petre pentru Antena Stars, în urmă cu câțiva ani.

Elwira și Mihai Petre, pregătiți oricând să devină din nou părinți

Elwira și Mihai Petre au împreună două fetițe, iar frumoasa dansatoare și coregraf a mărturisit că și-ar mai dori un membru în familia lor. Aceasta susține că și-ar mai dori un copil, însă este conștientă că timpul nu este chiar de partea lor:

„Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate”, a mărturisit Eliwra Petre, pentru revista VIVA!

Mihai Petre: „Simt o iubire intensă şi necondiționată”

Mihai Petre recunoaște că venirea pe lume a fetițelor lui i-au schimbat viața și perspectivele după care se ghidează:

„Venirea pe lume a copiilor m-a schimbat la modul absolut. Mă simt deopotrivă mai puternic şi mai vulnerabil, şi îmi place acest lucru. Pe lângă faptul că simt o iubire intensă şi necondiționată, motivația mea de a face lucruri şi de a mă trezi în fiecare dimineaţă este mult mai puternică. Copiii sunt o binecuvântare!”, a spus Mihai Petre, pentru sursa citată mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: