Redactia.ro
Home » Știri » Cum s-a îmbrăcat Gabriela Firea la nunta fiicei lui Gigi Becali

Cum s-a îmbrăcat Gabriela Firea la nunta fiicei lui Gigi Becali

GALERIE FOTO (5) gabriela firea la nunta fiicei lui gigi becali

Ieri, fiica cea mare a latifundiarului Gigi Becali s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Mihai Theodor Mincu. Ceremonia civilă a avut loc la Athenee Palace Hilton și a strâns laolaltă nume „bune” din România. Printre aceștia s-au numărat și edilul Bucureștiului și soțul său, Florin Pandele. Cum s-a îmbrăcat Gabriela Firea la nunta fiicei lui Gigi Becali?

Gabriela Firea, printre invitații de vază ai evenimentului

Gigi Becali nu s-a uitat la bani când a venit vorba despre nunta fiicei sale cele mari. Cununia civilă s-a desfășurat la un hotel de renume din Capitală și a fost secundată de o petrecere fastuoasă. La aceasta din urmă au participat mai multe persoane publicei, printre care și primarul Bucureștiului. Aceasta a fost văzută de paparazzi SPY sosind la brațul soțului ei, purtând fiecare câte un buchet de flori în mână. De altfel, este de notorietate că există o relație de prietenie între familiile Becali – Pandele.

Cum s-a îmbrăcat Gabriela Firea la nunta fiicei lui Gigi Becali

Cum a fost vorba de o cununie civilă, nunta având loc în acest weekend, invitații au avut grijă să respecte dress-code-ul. Așa a făcut și primarul Bucureștiului, care a ales să poarte cu această ocazie o rochie blue-navy, de tip baby doll. Un croi care o prinde bine și pe care obișnuiește să-l poarte.

Ea și-a accesorizat ținuta cu bijuterii argintii, minimaliste și nu a dat greș. Și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi stilettos, într-o nuanță metalică, aducând astfel o strălucire ținutei monocrome. La fel de elegant a fost și soțul său care a ales un costum clasic, negru, la care a potrivit o cămașă albă.

Citește și Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit civil astăzi. Ce rochie a îmbrăcat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini