Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a pozat Anamaria Prodan după ce a recunoscut infidelitatea lui Laurențiu Reghecampf FOTO

Cum s-a pozat Anamaria Prodan după ce a recunoscut infidelitatea lui Laurențiu Reghecampf FOTO

GALERIE FOTO (2)

După o scurtă perioadă petrecută în România și după ce a mărturisit faptul că Laurențiu Reghecampf ar putea înșela-o, Anamaria Prodan a revenit acasă, în Dubai, unde pare că se simte foarte destinsă.

Cum s-a pozat Anamaria Prodan după ce a recunoscut infidelitatea lui Laurențiu Reghecampf FOTO

Anamaria Prodan a ajuns, acasă, în Dubai unde pare că se simte foarte relaxată, după o perioadă agitată în România: interviuri în care a recunoscut infidelitatea lui Reghe, mers la DNA, scandaluri și replici tăioase. Din locuința sa de lux, renumita impresară s-a fotografiat, pe Instagram,  în ipostaze în care nu pare deloc afectată de ceea ce i se întâmplă în ultima vreme.

Anamaria Prodan, despre soțul ei, Laurențiu Reghecampf: ”Oricâte aș afla, oricâte mi s-ar spune, nu pot să cred”

După ce a susținut în repetate rânduri că Laurențiu Reghecampf nu ar vrea să divorțeze de ea și că nu ar înșela-o, în cele din urmă, impresara de fotbal a cedat și a recunoscut că știe de infidelitatea soțului, dar  preferă să o ignore. Anamaria Prodan vrea să-și țină strânsă în continuare familia și se roagă pentru Reghecampf ”la Dumnezeu în fiecare seară să-și revină. Nu vreau să divorțez”.

”Mi-am crescut copiii după anumite principii, am vrut ca ei să se dezvolte într-un mediu sănătos, fericit. Și eu și Reghe am luptat pentru asta. Cum ar fi ca eu să încep să îmi denigrez soțul, să-l fac în toate felurile, să îl înjur? Nu, nu pot, asta nu am sa fac niciodată. Ce e în sufletul meu rămâne în sufletul meu. Cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să-mi apăr soțul și am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Anamaria Prodan, despre presupusele amante ale lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan l-a întrebat pe Laurențiu Reghecampf despre domnișoarele cu care a fost surprins în Deltă. Iată ce declarat impresara despre presupusele amante: Florentina Raiciu sau ”Gură de aur”.

”Prefer să ignor pentru că mintea și sufletul meu își doresc cu ardoare să rămână cu imaginea acelui Laurențiu care mă iubea dumnezeiește, care mă divinizează și acum. Știu, vei avea o altă părere, dar asta simt și cred eu. Că soțul meu este incapabil să își trădeze familia în adevăratul sens al cuvântului. Nu văd de ce un bărbat care și-a crescut copiii în spiritul tradiționalist al familiei, ar distruge acum totul în jurul lui pentru o femeie. Și nu orice femeie, ci una pe care o știe tot orașul. Am întrebat și eu cine sunt domnișoarele și mi-au spus, râzând, că le cunoaște toată lumea. De ce și-ar face de râs copiii, soția, de ce s-ar compromite în fața unei țări întregi, pentru așa ceva? Oricâte aș afla, oricâte mi s-ar spune, nu pot să cred.. Mă hrănesc cu toate amintirile frumoase, cu toate planurile noastre, cu tot ceea ce am construit în toți acești ani. Asta înseamnă el pentru mine. Poate pare greu de înțeles, sunt conștientă. Aceste rânduri vor putea fi înțelese doar de oamenii care au trăit în viața asta o poveste de dragoste imensă, înălțătoare, ceva ce nu poate fi exprimat în cuvinte.Povestea noastră de iubire este ceva mult mai presus de Raiciu, de “Gură de aur” și care mai sunt”, a declarat Anamaria Prodan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: