Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Cum s-a prezentat un bărbat cu mașina 4×4 la RAR. De neconceput: „E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă”

FOTO Cum s-a prezentat un bărbat cu mașina 4×4 la RAR. De neconceput: „E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă”

Un șofer din Caraș-Severin s-a dus hotărât să se prezinte la Registrul Auto Român, pentru inspecția tehnică cu o mașină de neconceput! Iată cum s-a prezentat bărbatul, dar mai ales cum s-a prezentat mașina!

Cum s-a prezentat un bărbat cu mașina 4×4 la RAR

În Cluj, a avut loc un eveniment de neimaginat pentru cei de la Registrul Auto Român. Aceștia au început să facă inspecția tehnică pe mașina unui bărbat din Caraș-Severin.

S-au sesizat: „părți esențiale ale autoturismului 4×4, precum roțile, erau legate cu funie. În mod bizar, bărbatul dorea redobândirea talonului reținut în trafic, culmea, pentru lipsa ITP”.

Evenimentul s-a viralizat imediat: „E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă”

Întreaga întâmplare a fost povestită pe pagina oficială a Registrului Auto Român de Facebook. Internauții au luat cu asalt postarea!

„E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă, spune o glumă celebră printre șoferi. Sârmă sau funie, am putea completa noi, după ce am văzut autovehiculul care s-a prezentat la RAR Cluj pentru redobândirea talonului reținut în trafic, culmea, pentru lipsa ITP. Din păcate, această glumă a fost luată în serios de un bărbat care a legat cu câțiva metri de funie componente ale sistemelor vitale ale vehiculului. Pe lista neconformităților se adaugă: nefuncționarea farurilor și luminilor pentru frânare, bara față compusă din bucăți prinse cu sârmă, joc în articulații și suspensii, anvelope de alte dimensiuni. Le mulțumim colegilor de la Cluj care au scos de două ori din circulație această mașină, atât în urma controalelor în trafic, cât și după prezentarea la RAR. Am putea spune că șoferul acestui autovehicul nu a primit nici măcar un capăt de ață de la colegii noștri…”, au scris reprezentanții Registrului Auto Român pe contul personal de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: