Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov. Povestea de dragoste care a început acum nouă ani

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov. Povestea de dragoste care a început acum nouă ani

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, un cuplu care atrage adesea atenția publicului, și-au început povestea de dragoste în urmă cu nouă ani. Prima întâlnire a avut loc în 2015, la o conferință, dar abia după un an au început să comunice cu adevărat. Alexandrov a recunoscut că a avut nevoie de timp pentru a-și face curaj să o abordeze, iar ulterior, Elena a fost cea care a făcut primul pas printr-un mesaj.

Prima întâlnire și începutul relației

Adrian Alexandrov a povestit că a văzut-o pentru prima dată pe Elena Udrea în 2015, la o conferință. Deși i-a atras atenția încă de atunci, el nu a îndrăznit să o abordeze. Abia după câteva luni, când a întâlnit-o din nou la o sală de fitness pe care Elena o frecventa regulat, relația lor a început să prindă contur. Între timp, Alexandrov și-a pierdut permisul de conducere, fapt ce l-a adus și mai des în preajma fostului ministru, pe care o întâlnea la sală.

Momentul în care cei doi au început să comunice deschis a fost într-un restaurant, unde au avut o discuție în care Elena Udrea i-a dat de înțeles că l-a observat la sala de sport. După ce Adrian i-a lăsat cartea de vizită, fostul ministru a fost cea care a inițiat conversația printr-un mesaj trimis câteva zile mai târziu.

Eu prima dată am văzut-o pe Elena în 2015. Era o conferință, ceva teme legate de politică. Acolo am văzut-o live prima dată, în rest, așa cum o vedeam cu toții la televizor (…) Nu am interacționat, că era sala plină. Ea vorbise acolo, eu atunci o văzusem pentru prima dată live.

Pe urmă, în 2016, aici începe să fie un pic povestea amuzantă… (…) Mergeam în a doua parte a zilei la sală și auzisem că ea venea dimineața la sală. Acolo veneau foarte multe persoane publice (…) Nu ne întâlnisem cât am fost eu acolo o perioadă, dar într-o seară, intră Elena Udrea în sală.

Vorbeam amândoi la persoana a doua și a spus o chestie cu care mi-a atras atenția: „Nu te-am mai văzut la sală” și am spus că nu mai vin, pentru că nu am permis o perioadă (…) Nu aveam nicio carte de vizită la mine, m-am scuzat, dar aveam biroul foarte aproape (…) La câteva zile după, am început să vorbim. Mi-a dat ea un mesaj.”, a declarat Adrian Alexandrov în cadrul unui podcast.

Relația care a înflorit în timp

După acel prim contact, relația dintre Elena Udrea și Adrian Alexandrov a început să se dezvolte. Cei doi au păstrat o legătură constantă și au început să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună. De-a lungul anilor, relația lor a evoluat într-o poveste de dragoste puternică, iar cuplul a devenit unul dintre cele mai mediatizate din România.

În 2018, cei doi au devenit părinții unei fetițe, Eva Maria, un moment special care a consolidat și mai mult relația lor. Deși au existat numeroase provocări în viața lor, inclusiv perioade în care Udrea a avut probleme juridice, Adrian Alexandrov a rămas un sprijin constant în viața fostului ministru. Publicul a apreciat loialitatea și dedicarea lui Alexandrov, care a fost alături de Elena în cele mai dificile momente.

Viața de familie și planurile de viitor

Elena Udrea și Adrian Alexandrov continuă să fie un cuplu puternic, iar viața lor de familie este un echilibru între carieră și timpul petrecut alături de fiica lor. De-a lungul anilor, au reușit să păstreze o relație stabilă, în ciuda atenției constante a presei și a presiunilor venite din exterior.

Adrian Alexandrov a devenit nu doar un partener de viață devotat, dar și un tată implicat, așa cum a declarat în mai multe interviuri. Faptul că au trecut împreună prin momente dificile a contribuit la consolidarea legăturii dintre ei, iar viitorul pare promițător pentru familia lor.

Relația dintre Elena Udrea și Adrian Alexandrov este un exemplu de cum dragostea și susținerea reciprocă pot depăși orice provocare. Cuplul își construiește viitorul pe baza unei legături solide și a unei iubiri autentice, iar publicul continuă să fie fascinat de povestea lor.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: