Redactia.ro
Home » Știri » Cum să pui automat diacritice la text. Program de convertit rapid și ușor

Cum să pui automat diacritice la text. Program de convertit rapid și ușor

Diacritice

Poate de multe ori ne regăsim în situația în care trebuie să punem diacritice unui text care nu le are deja. Ai putea să stai să verifici fiecare cuvânt în parte, dar nu este deloc soluția ideală, pentru că o să îți ia foarte mult timp. Așadar, este o informație foarte folositoare să știi ce site-uri sunt specializate în a face acest lucru. Partea bună este că sunt gratis!

Cum să pui diacritice unui text

Pentru a venit în ajutorul oamenilor care sunt într-una dintre situațiile menționate, există mai multe aplicații care transformă textul în diacritice, acolo unde este nevoie.

Unul dintre cele mai folosite site-uri, care face și o treabă foarte bună este diacritice.opa.ro. este foarte simplu ce ai de făcut. Trebuie doar să introduci textul tău în aplicație, iar aceasta va face toată treaba pentru tine.

Un alt site foarte folositor este diacritice.com. Este foarte cunoscut și este la îndemâna oricui. Acesta are o limită de 3.000 de caractere.

Există și un soft pentru adăugarea de diacritice, care ne poate ajuta pentru același scop. Este vorba despre Autocorect. Acesta este complet gratuit și se poate acesa pe site-ul softset.ro. operația este la fel de simplă ca în cazul celorlalte. Punem textul în soft și apoi avem diacriticele. Putem face acest lucru pentru texte de până la 100 de pagini. Serviciul acesta este complet gratuit!

Așa se pun diacritice oricărui text, simplu și rapid

Softul funcționează pe Windows 2000 Windows NT, Windows Xp, Windows Vista, Windows 7 și suportă diverse fișiere, precum: DOC Word Office 97-2002, RTF, SUB, SRT, TXT, HTML, UTF-8, UTF-16).

Ce trebuie să ştii atunci ând vrei să pui diacritice unui text

Un lucru foarte important pe care trebuie să îl ştii atunci când vreţi să folosiţi softul pentru diacritice este că trebuie să avem 225 MB RAM liberi şi un procesor mai mare de 500MHz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: