Redactia.ro
Home » Știri » Cum să te eliberezi de blestemele părintești și să-ți regăsești controlul vieții. Ce spune fostul preot Balaș

Cum să te eliberezi de blestemele părintești și să-ți regăsești controlul vieții. Ce spune fostul preot Balaș

În conștiința colectivă există adesea o frică profundă legată de blestemele părintești și de influența lor asupra destinului nostru. Cu toate acestea, un fost preot, Daniel Balas, vine cu o perspectivă diferită.

El argumentează că nu blestemul în sine este responsabil pentru evenimentele din viața noastră, ci mai degrabă convingerile pe care le internalizăm din copilărie. Acesta încearcă să facă distingerea între blestemul părintesc și programarea mentală.

Blesemul părinților sau alegerile greșite ale copilului

Daniel Balas susține că nu Dumnezeu îi schimbă cursul vieții copilului din cauza unui blestem al părintelui, ci mai degrabă copilul își ghidează viața în mod inconștient în conformitate cu convingerile preluate din copilărie. Într-un videoclip, el împărtășește povești despre oamenii care au venit la el, simțindu-se legați și influențați de blestemele mamei lor. Oferă exemple concrete despre cum anumite cuvinte aruncate de părinți au avut un impact negativ asupra vieții acestor persoane.

Balas explică faptul că atunci când primim cuvinte negative sau blesteme din partea părinților noștri, acestea se transformă în programe mentale pe care le urmăm involuntar. El susține că noi, ca indivizi, suntem responsabili de convingerile noastre și că putem să ne schimbăm viața prin schimbarea acestor programe mentale.

„Dumnezeu nu-i da alta cale in viata, dar il programezi. Ca el tine cont de parerea ta. Adevaratul blestem e atunci cand tu ca mama ai facut totul pentru el si ai stat in patratica ta si i-ai dat sfaturi cand el ti le-a cerut. Dar sfaturi de viata, nu sfaturi prin care tu l-ai manipulat. Ei, si dupa toate astea, el te arunca intr-un azil si nu mai stie nimic de tine. Ei, atunci vine karma, si i-o da copilului cu aceeasi moneda. E posibil ca si tu sa ajung in azil la sfarsitul vietii si sa fii uitat de copiii tai asa cum tu ti-ai uitat parintii.”, declară Balas în videoclipul cu pricina.”

Sfaturi practice pentru eliberare

Daniel Balas oferă sfaturi practice pentru cei care se simt influențați de blestemele părintești. El sugerează să scriem tot ce ne-au spus părinții și să le dăm înapoi aceste programe mentale, afirmând că suntem entități diferite. De asemenea, recomandă arderea acestor scrisori simbolice pentru a marca eliberarea de influența acestor cuvinte negative.

„Luati o foaie de hartie si un pix si scrieti tot ce va spus mama, dati-i programul ei inapoi si spuneti-i ca voi sunteti alte entitati. Daca nu aveti cu cine sa discutati, scrieti pe o foaie si ardeti foaia si o sa vedeti ca lucrurile le schimba. Femeia trebuie sa te iubeasca si-n autobuz, si-n ultimul Range Rover. Iar tu te-ai despartit pentru ca nu era pentru tine. Nu v-a blestemat nimeni, nu mai stati programati de mama. O sa va regasiti in momentul in care va eliberati, cand creierul stie ca s-a eliberat, cand sufletul simte ca a iesit tot ce avea pe el. Atunci o sa se aseze viata voastra. Rugati-l pe Dumnezeu, cand sunteti in genunchi, sa va dea o mana de ajutor si voi sa va ridicati.”, a mai afirmat fostul preot.

Este important să conștientizăm că putem să ne eliberăm de influența blestemelor părintești și să ne regăsim controlul vieții noastre. Prin conștientizare și practici de autocunoaștere, putem să ne schimbăm convingerile și să ne eliberăm de programele mentale negative. Este vital să ne amintim că suntem singurii responsabili pentru propria noastră fericire și că puterea de a ne schimba viața se află în interiorul nostru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini