Redactia.ro
Home » Știri » Cum se folosesc odorizantele de mașină sub formă de brăduți, de fapt. Toți greșesc când fac asta

Cum se folosesc odorizantele de mașină sub formă de brăduți, de fapt. Toți greșesc când fac asta

Cum se folosesc odorizantele de mașină sub formă de brăduți, de fapt. Toți greșesc când fac asta

Iată cum se folosesc odorizantele de mașină sub formă de brăduți, de fapt. Toți greșesc când fac asta pentru că îl folosesc greșit.

Cum se folosesc odorizantele de mașină sub formă de brăduți, de fapt. Toți greșesc când fac asta

Odorizantele sunt accesorii comune în mașini, utilizate atât în vehiculele de serviciu, cât și în cele personale. Brăduții de mașină, de pildă, sunt obiecte mici, parfumate, care se agață de oglinda retrovizoare sau de alte părți ale mașinii pentru a împrăștia un miros plăcut în interiorul vehiculului.

Acești brăduți sunt concepuți să elibereze treptat parfumul, oferind un ambient proaspăt și plăcut în mașină. De obicei, ei vin în diferite forme și arome, oferind opțiuni variate pentru preferințele fiecărei persoane.

Mulți oameni au fost surprinși să descopere modul în care se folosesc brăduții de mașină, de fapt. E total diferit față de cum știm cei mai mulți dintre noi.

O tânără pe nume Alex Sumner a dezvăluit cum se folosesc corect odorizantele de mașină sub formă de brăduți. Oameni din întreaga lume s-au mirat și au dezvăluit faptul că nu știau „secretul” acesta.

Așa cum se poate observa și în imaginile publicate de tânără, produsul nu este scos în întregime din ambalaj, ci parțial. Această metodă pare să uimească pe toată lumea.

„Aparent, mulți dintre cei care au brăduți auto îi folosesc greșit. Un prieten mi-a dezvăluit totul. Se pare că trebuie să citești atent instrucțiunile de pe ambalaj și să îl rupi pe marcajele oferite. Expune astfel doar vârful bradului. În fiecare săptămână dezvăluie mai mult sau mai puțin din brăduț pentru a putea astfel regla intensitatea mirosului. Este greșit să arunci ambalajul din prima și să lași braduțul auto complet descoperit din prima. Iată că știam greșit până am aflat cum se folosesc odorizantele de mașină, de fapt”, a dezvăluit Alex Sumner, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Iată și filmulețul demonstrativ.

@_alexsumner Surely, if I used a car freshener the “right way” someone would think I was nuts. #littletrees #lifehacks ♬ original sound – Alex Sumner

Este recomandat să fiți atenți la eventualele alergii sau sensibilități la anumite parfumuri și să alegeți odorizante care să nu vă afecteze sănătatea sau confortul în timpul condusului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: