Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțeleg fetele Andreei Bălan cu Victor Cornea, iubitul artistei. Cât de implicat e tenismenul în viața micuțelor

Cum se înțeleg fetele Andreei Bălan cu Victor Cornea, iubitul artistei. Cât de implicat e tenismenul în viața micuțelor

Averea Andreei Bălan. Ce bunuri are cântăreața, care poate să spună că își permite aproape orice

Andreea Bălan a postat recent un clip video pe rețelele sociale în care a surprins momentul sosirii în țară a iubitului ei. 

Artista l-a așteptat la aeroport alături de fiicele sale, iar revederea a fost una cât se poate de emoționantă.

Clara și Ela îl adoră pe Victor Cornea

Andreea Bălan și fiicele ei l-au așteptat pe jucătorul de tenis în aeroport, la întoarcerea de la US Open, iar acestea au fost fericite să îl revadă.

Iată că lucrurile au rămas la fel și ziua următoare, deoarece artista și-a imortalizat iubitul în ipostaze înduioșătoare alături de una dintre fetițele ei.

Nu doar Andreea Bălan i-a dus dorul iubitului ei, ci și micuțele Ella și Clara, pe care Victor Cornea le-a luat în brațe imediat ce le-a văzut. Cele două au fost de nedespărțit de jucător, semn că s-a creat o legătură frumoasă între ei.

Cum s-au cunoscut Andreea și Victor

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au cunoscut în urmă cu câteva luni, într-un mod inedit. În timp ce alți oameni depun eforturi mari pentru a-și cunoaște sufletul pereche, pentru cântăreață a fost nevoie doar de o postare pe rețelele de socializare. Aceasta i-a atras atenția lui Victor Cornea, fără să vrea, iar de aici a început totul.

Iar în privința relației cu părinții tenismenului, se pare că zvonurile despre ceva probleme între ea și viitori socri au fost unele nefondate. „I-am cunoscut părinții la câteva săptămâni după ce ne-am cunoscut noi. Părinții sunt minunați și tocmai de aceea are și el această educație”, a spus Andreea Bălan.

Altfel, cuplul româno-sârb Victor Cornea/Nikola Cacic a fost învinsă cu greu de perechea Robin Haase (Olanda)/Nikola Mektic (Croația), cu 6-3, 6-7 (5/7), 7-6 (10/6), miercuri, 30 august, în prima rundă a probei masculine de dublu de la US Open.

Aceștia s-au impus după două ore și 31 de minute.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: