Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege Andreea Esca cu iubitul fiicei sale: „Suntem acum o mare familie”

Cum se înțelege Andreea Esca cu iubitul fiicei sale: „Suntem acum o mare familie”

andreea esca mario fresh

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de aproximativ șase ani și se bucură din plin de povestea de iubire pe care o trăiesc, fără a-și face planuri concrete de viitor pentru că sunt prea tineri pentru a se gândi la căsătorie și copii. Mario a reușit să se facă plăcut și familiei Alexiei Eram, iar Andreea Esca are o relație foarte bună cu iubitul fiicei sale, după cum însăși Alexia a povestit.

Cum se înțelege Andreea Esca cu iubitul fiicei sale, Mario Fresh

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că Andreea Esca este o mamă deschisă la minte, care comunică liber cu fiica sa. Cele două muncesc împreună, participă la diferite evenimente, merg la sala de sport și își spun deschis atunci când ceva le deranjează. Andreea Esca are o părere foarte bună despre Mario Fresh, bărbatul care este alături de fiica sa de aproximativ șase ani.

„Mama și Mario se înțeleg foarte bine. Suntem de foarte mult timp împreună și suntem acum o familie mare”, a declarat Alexia Eram.

Pe de altă parte, Andreea Esca a vorbit despre întrebarea care o deranjează cel mai mult pe fiica sa. Puțin trecută de 22 de ani, Alexia Eram primește foarte des întrebarea despre căsătorie, toți fiind curioși când va îmbrăca rochia de mireasă.

Andreea Esca deranjată de una dintre întrebările pe care fiica sa o primește frecvent

Andreea Esca a avut grijă să-i pună la punct pe toți curioșii și a subliniat că este mult prea devreme pentru ca fiica sa să se gândească la mariaj și copiii. Are abia 22 de ani, multe planuri de viitor, iar prezența în fața ofițerului de stare civilă nu face, nici pe departe, parte din planurile din viitorul apropiat.

Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită.

În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat Andreea Esca, într-un interviu recent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: