Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu soacra ei. Ce spune cântăreața despre relația ei cu mama lui Marian Corcheș

Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu soacra ei. Ce spune cântăreața despre relația ei cu mama lui Marian Corcheș

GALERIE FOTO (2) Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu soacra ei. Ce spune cântăreața despre realația ei cu mama lui Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua a spus cum se înțelege cu soacra ei, mama lui Marian Corcheș, după ce un fan a întrebat-o despre această relație a lor. Iată ce dezvăluire a făcut cântăreața.

Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu soacra ei. Ce spune cântăreața despre relația ei cu mama lui Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit cu Marian Corcheș pe 11 octombrie 2022 și și-a anunțat fanii despre acest eveniment exact în ziua aceea. De atunci, este din ce în ce mai fericită, cel puțin, asta reiese din fotografiile ei publicate în mediul online. Și relația cu „mama soacră” e una bună, se pare. Cântăreața a răspuns recent unor întrebări puse de fani, pe Instagram, iar una dintre aceste întrebări se referea exact la relația ei cu actuala soacră.

„Cum este relația ta cu mama lui Marian? Vă iubesc” – este întrebarea pusă de unul dintre fani.

„Foarte bună! Din prima am știut că mă voi înțelege cu ea pentru că are un suflet de aur! Dumnezeu să o țină sănătoasă mulți ani!”, a spus Carmen de la Sălciua, pe InstaStory. Tot acolo, cântăreața a scris acest text pe o fotografie făcută iarna, în care cele două – Carmen și mama soțului ei – apar împreună. Mama lui Marian Corcheș avea, la acel moment, un tort în mână, pe care scria „La mulți ani”.

Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu soacra ei. Ce spune cântăreața despre realația ei cu mama lui Marian Corcheș
Foto: captură Instagram / carmendelasalciua

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit cu Marian Corcheș în secret deoarece și-au dorit o ceremonie religioasă restrânsă. Cântăreața a făcut anunțul pe Instagram, într-o postare în care apare alături de soțul ei, îmbrăcată în rochie de mireasă.

„În urmă cu câteva zile vă spuneam că vor veni ceva zile frumoase în viața mea. Ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare la acel moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: