Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege Maria Cârneci cu nora sa. Nu multe soacre ar fi spus așa ceva

Cum se înțelege Maria Cârneci cu nora sa. Nu multe soacre ar fi spus așa ceva

GALERIE FOTO (3) maria carneci

Interpreta de muzică populară Maria Cârneci a fost invitată la emisiunea Detectorul de minciuni, moderată de către Bianca Drăgușanu. Solista a vorbit, cu sinceritate, despre viața de familie și despre legătura deosebită pe care o are cu nora sa. Iată ce a spus Maria Cârneci despre soția fiului său.

Cum se înțelege Maria Cârneci cu nora sa

Ajunsă la 70 de ani, Maria Cârneci are o un tonus debordant și o energie molipsitoare. Concertează peste tot prin țară și se ocupă de treburile gospodărești atunci când se află acasă.

„Sunt o soacră foarte bună, să vă spun de ce. Eu n-am decât un singur băiat și s-a căsătorit băiatul meu cu o fată pe care nu o consider noră în primul rând, o consider ca și pe copilul meu, pentru că, în momentul în care cineva îți intră în familie, nu ai cum să ai ascunzișuri. Eu să știi că nu i-am interzis copilului meu absolut nimic, însă a văzut în casă comportamentul nostru, al bunicilor, nu ne-am bătut joc de nimic în viața noastră și ne-am axat pe carieră și nu am ieșit din limitele bunului simț și în viața personală și în cea profesională” , a povestit solista.

nora maria carneci
Maria Cârneci are o relație foarte bună cu nora sa

Ce-i drept, ea are un ajutor de nădejde în persoana nurorii sale, despre care are doar cuvinte de laudă. Maria Cârneci are o relație deosebită cu nora sa și susține că aceasta este o bucătăreasă desăvârșită, gătind anumite preparate chiar mai bine decât ea.

„Gătește Ana Maria și prăjiturește foarte bine, eu zic că ne completăm. Când am eu timp, fac eu, când eu sunt la cântare, gătește Ana Maria. Face mâncăruri destul de complicate, unele chestii chiar mai bine, la prăjituri mă întrece. Face niște ciorbe adevărate, sarmale, orice vrei”, a povestit Maria Cârneci.

Maria Cârneci a rămas văduvă pe 25 noiembrie 2019. Soțul cu care a împărțit 40 de ani din viață a decedat după ce s-a luptat ani întregi cu cancerul de colon. Maria Cârneci a suferit enorm și și-a anulat la vremea respectivă toate concertele pentru că durerea pe care a resimțit-o a fost una pe care a procesat-o cu greu.

maria carneci
Maria Cârneci și Romulus Popescu au trăit o poveste de dragoste ca în filme

Maria Cârneci a trăit o poveste de dragoste demnă de un roman

Povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul ei a început subit, dar a reușit să treacă orice obstacol. Maria Cârneci şi-a cunoscut soţul la un concurs de muzică. Dragostea la prima vedere există,  iar dovada acestui fapt stă povestea dintre Maria și soțul ei. Romulus era directorului hotelului în care artista urma să înnopteze. Din acea zi şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt şi au rămas împreună.

L-am întâlnit pe soţul meu, economist de profesie, la concursul «Floarea din Grădină», el fiind director la hotelul în care eram cazată. Încă de la începutul relaţiei am fost de nedespărţit şi nu concepeam ideea de a sta separaţi. Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea” , povestea Maria Cârneci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: