Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege sora lui Cătălin Scărlătescu cu iubita acestuia, Doina. Ce relație este între cele două femeie

Cum se înțelege sora lui Cătălin Scărlătescu cu iubita acestuia, Doina. Ce relație este între cele două femeie

Sora lui Cătălin Scărlătescu a dat totul din casă și a vorbit despre relația pe care o are cu partenera fratelui său. Carmen Istrate nu s-a sfiit și a împărtășit cu toată lumea cum merg lucrurile între ea și cheful de la Antena 1.

Se pare că lucrurile dintre Cătălin și sora sa au stat mereu bine, potrivit declarațiilor pe care aceasta le-a făcut. Femeia lucrează în acest moment într-un cabinet ca medic estetician. De mai bine de cinci ani, Carmen a reușit să se implice în viețile clientelor sale și le-a transformat în cele mai bune versiuni.

Cum se înțelege sora lui Cătălin Scărlătecu cu Doina

Cheful de la Antena 1 are parte de o poveste de dragoste ca în povești de mai bine de doi ani alături de Doina Teodoru, concurenta de la iUmor. Cei doi reușesc să se distreze împreună și fac pași mici către căsătorie.

Între timp, sora lui Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relația pe care o are ea cu viitoarea sa cumnată. Se pare că cele două nu petrec foarte mult timp împreună și nu au ajuns să se cunoască destul de bine, dar este fericită că fratele său a găsit o femeie alături de care poate să fie exact așa cum își dorește.

„Cu Doina nu sunt foarte apropiată. Însă vreau să-i mulțumesc pentru că a reușit cu Cătălin ceva ce nu a putut nici o femeie până acum…să scoată ce e mai bun din el. Nu știu dacă se gândesc la nuntă sau nu, însă eu una abia aștept să se întâmple. Sunt foarte frumoși împreună”, a declarat sora lui Cătălin Scărlătescu, potrivit Click.

Ce relație are cheful de la Antena 1 cu sora sa

Carmen Istrate a continuat să facă dezvăluiri surprinzătoare despre fratele său. Aceasta susține că niciodată nu s-a certat cu el, ba din contră, au avut mereu o relație frumoasă, bazată pe multă iubire. De asemenea, înainte de a o cunoaște pe Doina, Cătălin petrecea destul de mult timp alături de sora sa.

„Am avut o perioadă în care ne petreceam tot timpul împreună. Acum el stă mai mult cu Teodora, ceea ce este și normal să fie așa. Au o relație foarte frumoasă și de multe ori dacă stau cu ei nu au ochi decât unul pentru celălalt”, a mai declarat Carmen.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: