Redactia.ro
Home » Monden » Cum se menține în formă Andreea Marin la 47 de ani: „Am dat jos cinci kilograme în două săptămâni „

Cum se menține în formă Andreea Marin la 47 de ani: „Am dat jos cinci kilograme în două săptămâni „

GALERIE FOTO (9) Cum se menține în formă Andreea Marin la 47 de ani

Cum se menține în formă Andreea Marin la 47 de ani. Prezentatoarea este în continuare una dintre cele mai atrăgătoare prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit secretul siluetei sale. Cum se menține Andreea Marin în formă?

Cum se menține în formă Andreea Marin la 47 de ani: „Am dat jos cinci kilograme în două săptămâni „

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. La cei 47 de ani, vedeta arată senzațional și are o siluetă de invidiat. Moderatoarea tv a explicat, la o emisiune de televiziune cum a reușit să scape de kilogramele în plus dobândite în timpul sărbătorilor de iarnă. Andreea Marin a mărturisit ce anume face pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat.

Am dat jos cinci kilograme în două săptămâni cu ajutorul unei diete realizate de un nutriționist. (..) Beau câteva ceaiuri cu puternice efecte detoxifiante recomandate de un specialist din străinătate, nu mă mai ridic sătulă de la masă, fac sport, masaj și saună. Toate acestea m-au ajutat să revin în formă. Mă simt mult mai bine după ce am slăbit. Dimineața mă trezesc fără ceas și am mai multă energie”, a declarat Andreea Marin.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică are mare cu grijă cu sănătatea sa și este moderată cu stilul de viață. “Eu am un singur cuvânt de reținut. Mo-de-ra-ția! Ori de câte ori nu am fost moderată, am avut de suferit. Până la urmă este vorba despre echilibru. Nu spune nimeni că trebuie să renunți la plăcerile vieții. Și eu sunt un om care iubește această parte culinară și nu o refuz, dar asumat fac asta. Oameni suntem, nu mașinării. Nu poți pune toate tipurile de presiune pe minte și trupul tău în același timp. Trebuie să lași totuși să existe și aici o moderație. Adică, faci azi un efort, dar o lași mai moale pe partea cealaltă pentru că altfel începi să te epuizezi, să faci anemie. Orice exces înseamnă ceva rău pentru sănătatea noastră”, a mai spus Andreea.

 

Andreea Marin va lansa o carte

Pe lângă planurile de imagine pe care le are, vedeta tv se pregătește să lanseze o carte. Andreea Marin spune că anul 2022 a venit pentru ea cu multe proiecte, dar și cu șansa de a lansa o carte intitulată ”Nu există nu se poate”. Aceasta carte vine cu încurajări pentru toți cei care au probleme, direct de la cei care au trecut prin momente asemănătoare, dar și câteva dezvăluiri personale. ”Voi scoate o carte în martie, sperăm să fie gata. Nu este dedicată femeilor în pricipiu, vor fi două volume. Conține o parte legată de viața mea și cele mai importante momente și mărturii din emisiunea ”Nu există nu se poate”. Urmează și niște contracte foarte frumoase atât în țară, cât și în străinătate. Nu vă pot spune mai multe acum, dar veți vedea”, a adăugat vedeta TV.

Pe plan personal, Andreea Marin este extrem de fericită. Vedeta este o femeie norocoasă, având alături de ea un partener minunat. Ea și Adriana Brâncoveanu sunt două persoane care au multe lucruri în comun, iar acest lucru face ca fiecare să înțeleagă viața profesională a celuilalt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini