Redactia.ro
Home » Monden » Cum se menţine Jennifer Lopez tânără, la 53 de ani. Secretele frumuseţii ce n-a cunoscut bisturiul chirurgului

Cum se menţine Jennifer Lopez tânără, la 53 de ani. Secretele frumuseţii ce n-a cunoscut bisturiul chirurgului

Jennifer Lopez uimeşte pe toată lumea. Pe lângă faptul că are un corp senzațional, super tonifiat, poate concura la ten cu femeile de 30 de ani.

Artista de peste Ocean şi-a dedicat o bună parte din timp îngrijirii personale, atât în ceea ce privește exteriorul, cât și interiorul.

Secretul tenului curat al lui J-Lo

Cel mai important pas în rutina zilnică este curățarea temeinică a tenului. Artista apelează la o spumă specială. După, curățarea atentă, urmează aplicarea unui ser nutritiv. Jennifer Lopez spune că ea îl folosește atât dimineața, cât și seara. Serul este mult mai concentrat și face foarte bine tenului, în rutina de frumusețe. Diva îl numește concentratul de vitamine pentru față.

Jennifer a zis de mai multe ori că această cremă cu protecție solară este secretul său de mulți ani, o folosește încă de când avea 20 de ani. Ultimul pas al rutinei atât de eficiente promovate de J Lo este crema de ochi. Starul o aplică atât sub ochi, cât și pe pleoape.

De asemenea, artista mărturisește că a învățat de la mama ei că uleiul de măsline este o adevărată comoară pentru sănătate. „L-am folosit ani de zile la rând, e bun pentru orice. Îl poți aplica pe piele, pe păr, iar efectele se vor vedea numaidecât”, a spus cântăreaţa.

Artista respectă timpul de odihnă

Sportul este nelipsit din rutina zilnică a lui Jennifer Lopez, care obișnuiește să se bucure de viață, să râdă, să mediteze și să-și satisfacă micile plăceri. Împreună cu soțul Ben Affleck nu se dau înapoi de la a bea o cafea bună și de a se răsfăța ocazional cu pizza sau produse de patiserie.

În plus, Jennifer Lopez a explicat că somnul corect este secretul ei suprem când vine vorba de frumusețe.

Noi nu prețuim somnul. Ne place să ne măcinăm în gânduri și să muncim din greu. Și, recunosc, nimeni nu se lasă prins în această capcană mai mult decât mine.

Am descoperit că somnul este cel mai subestimat secret de frumusețe. Este unul dintre principiile de bază ale JLo Beauty și face parte din cei 5 paşi de la care nu mă abat: SPF, seruri, suplimente, stil de viață sănătos și somn!

Să dormi șapte până la nouă ore în fiecare noapte este trucul care poate schimba semnificativ jocul”, a spus diva de peste Ocean.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: