Redactia.ro
Home » Monden » Cum se menține tânără Maria Dragomiroiu. Ingredientul pe care îl avem cu toții în casă

Cum se menține tânără Maria Dragomiroiu. Ingredientul pe care îl avem cu toții în casă

Maria Dragomiroiu a împlinit 67 de ani şi a împărtășit public secretul care o menține tânără și frumoasă. Iată ce a declarat interpretă de muzică populară! 

Secretul frumuseţii Mariei Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu  este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România care a fost întotdeauna admirată și cunoscută pentru frumosul păr pe care de-a lungul vremii la coafat în cele mai frumoase moduri. Aceasta a făcut dezvăluiri legate de modul în care se menține tânără!

Solista de muzică populară Maria Dragomiroiu a povestit ce ritual respectă seară de seară folosind un ingredient pe care mulţi îl avem în bucătărie:

Uleiul de cocos este secretul frumuseţii Mariei Dragomiroiu: 

„Eu nu mă culc până nu mă demachiez, spălându-mă cu săpun de casă, altfel machiajul nu se ia, cu demachiant, adică eu nu simt. 

Având un ten foarte uscat, trebuie să mă dau cu orice fel de alifii, nu neapărat sofisticate, poate să fie și ulei, mă dau cu ulei de cocos, trebuie să fie gras, pentru că altfel mă strânge fața și nu pot să dorm. 

Am grijă de mine, nu pot să zic că sunt așa de la Dumnezeu, suntem toți la fel, trece vârsta peste noi, dar am grijă”, a spus Maria Dragomiroiu, conform spectacola.ro.

Maria Dragomiroiu: „Niciodată nu am fost la salon. Eu ştiu ce îi trebuie părului”

Artista are un ten de invidiat, dar are şi un păr super, motiv pentru care întotdeauna a fost apreciată de fanii săi 

„Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez, părul este aşa lung, cum să mă duc să-l spăl într-o chiuvetă la un salon, nu are cum, nu se spală bine! Eu ştiu ce îi trebuie (…).

Odată, am spus că atunci când mi-a căzut foarte mult părul, nu l-am putut opri decât spălându-l cu săpun de casă şi făcând un tratament cu ou, ulei de ricin şi ulei de măsline, amestecate şi date pe păr. Asta am făcut acum 15-20 de ani.

Acum nu mai e aşa. Părul s-a redresat. (…) De ani de zile mă spăl o dată pe săptămână cu şampon şi cu balsam”, a povestit cântăreaţa Maria Dragomiroiu, potrivit clicksanatate.ro.

 

Sursa foto: Facebook Maria Dragomiroiu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: