Redactia.ro
Home » Monden » Cum se poartă Lavinia Petrea cu soțul procuror. Vedeta de la Știrile Pro TV, gest surprins în plină stradă

Cum se poartă Lavinia Petrea cu soțul procuror. Vedeta de la Știrile Pro TV, gest surprins în plină stradă

GALERIE FOTO (3)

Pe Lavinia Petrea o știe toată lumea de la Știrile Pro Tv, la fel de cunoscut este și soțul procuror al vedetei Pro TV, nimeni altul decât Romulus Varga, cel care s-a ocupat de celebrul caz Elodia Ghinescu. Însă foarte rare sunt ocaziile când pe cei doi soți îi vedem împreună! Și atunci când este departe de lumina reflectoarelor, iată cum se poartă Lavinia Petrea cu soțul procuror.

Rareori, prezentatoarea de la Știrile Pro TV Lavinia Petrea este surprinsă alături de soțul procuror, Romulus Varga, cunoscut pentru celebrul caz al avocatei Elodia Ghinescu. Lavinia Petrea și soțul ei sunt împreună de mai bine de șase ani, însă au rămas extrem de discreți cu relația lor. Cei doi au împreună și trei copii, dar se pare că au ales să-I țină departe de lumina reflectoarelor, cel puțin deocamdată.

Și chiar dacă reușesc să nu se expună prea mult, iată că au apărut în presă câteva imagini cu cei doi soți surprinși în plină stradă! Și cum se poartă Lavinia Petrea cu soțul procuror?

Cum se poartă Lavinia Petrea cu soțul procuror

Atunci când timpul liber le-o permite, iată că Lavinia Petrea și soțul procuror au activități de familie cât se poate de obișnuite. Cei doi soți au fost surprinși după o sesiune de cumpărături într-o zonă din Capitală, scrie Impact.ro.

După o carieră de succes, se pare că frumoasa blondină a Știrilor Pro TV are parte și de un partener extrem de atent lângă ea!

Și spunem asta pentru că așa gest în plină stradă, mai rar vedem în ultima perioadă. După ce au părăsit zona magazinelor, Romulus Varga a fost cel care s-a oferit să ducă toate pungile de cumpărături, lăsând-o pe Lavina Petrea să care în plină stradă doar o floare în ghiveci! Nu mai încape nici urmă de îndoială că vedeta Pro TV este extrem de norocoasă!

Cum și-a cunoscut soțul Lavinia Petrea: „Dragoste la prima vedere”

Între Lavinia Petrea și Romulus Varga totul a început cu o dragoste la prima vedere. O conjunctură fericită i-a adus împreună în același loc și iată că i-a unit pe viață. Între timp, familia lor a fost binecuvântată cu trei copii minunați.

Lavinia Petrea a povestit deschis despre prima întâlnire cu Romulus Varga.

“Eu sunt în televiziune de 17 ani. El zice că, deși nu era telespectator fidel, mă știa de la televizor. Ne-am cunoscut în cadrul unei întâlniri informale, dar la mult timp față de momentul la care a fost lansată invitația de către șeful lui de atunci. Chiar a fost o întâlnire informală, doar că s-a întâmplat la câteva luni de când am primit invitația, pentru că pur și simplu nu am putut să ajung. A fost dragoste la prima vedere, asta o știm amândoi”, a mărturisit Lavinia Petrea, într-un interviu pentru Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: