Redactia.ro
Home » Monden » Cum se pregătesc de Crăciun Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva. Au o regulă pe care o respectă cu strictețe

Cum se pregătesc de Crăciun Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva. Au o regulă pe care o respectă cu strictețe

Pentru Ștefan Bănică, familia a fost mereu deosebit de importantă, așa că sărbătorile sunt prilejul perfect să se înconjoare de cei dragi și să petreacă împreună timp de calitate. Chiar dacă este foarte modest atunci când vine vorba de familia lui, a făcut câteva dezvăluiri despre felul în care își vor petrece Crăciunul în acest an.

Ștefan Bănică este un bărbat foarte împlinit din punct de vedere profesional, fiind unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră. Pe lângă activitatea sa de pe scenă, care l-a și consacrat în inimile fanilor săi, de-a lungul anilor s-a implicat în numeroase emisiuni de televiziune, unde a fost jurat sau prezentator. În prezent, ocupă rolul de jurat al competiției muzicale „X Factor”, unde oferă mereu concurenților cele mai bune sfaturi.

Cum se pregătesc de Crăciun Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva. Au o regulă pe care o respectă cu strictețe

Fericirea nu se oprește însă aici pe cântăreț, deoarece are o familie deosebit de frumoasă. Pe lângă cei doi copii pe care îi are din relațiile anterioare, Violenta și Radu Ștefan Bănică, artistul are parte de multă iubire și partea Laviniei Pârva și a fiului lor, Alexandru.

Cei doi au fost foarte modești în ceea ce privește viața personală, însă de-a lungul timpului au dezvăluit câteva amănunte publicului. Acum, în prag de sărbători, Ștefan Bănică a dezvăluit cum sunt pregătirile în casa lui. A mărturisit că nu face nimic deosebit și că va petrece în familie, de unde nu a lipsit niciodată de Crăciun.

Cât despre prepararea mâncării, aceasta este datoria Laviniei, care se pricepe de minune. Soțul o ajută după posibilități, însă ea este cea care pune totul în mișcare și știe exact cum trebuie făcut fiecare lucru.

„În familie, ca de obicei. Am mai spus, eu nu lipsesc de acasă de Crăciun indiferent de orice ofertă. Pentru mine Crăciunul este acasă. Am tot felul de pregătiri, mai ales că acasă îl organizăm, soția mea și cu mine, mai mult ea, recunosc. Eu ajut cât pot și unde pot, dar ea este resposabilă de toate pregătirile și ies nemaipomenit’”, a dezvăluit Ștefan.

Ce relație are Ștefan Bănică cu copiii săi

În calitate de tată, Ștefan Bănică a dezvăluit că este un părinte care permite libertatea copiilor săi. Fiecare dintre ei este încurajat să-și urmeze visele și să-și construiască propriul viitor, iar el este gata să le ofere tot suportul de care au nevoie.

„Copiii mei au drumul lor. Ei au drumul lor. Pot să le dau o direcție după care se duc dacă vor. Dar ei au viața lor. Le-aș spune să fie ceea ce-și doresc, să nu-și abandoneze ideile, visele. Tot ce vreau e să le dau încredere, să ia ce e bun. N-ai să te minți, aici e vorba de asumare.„, a spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: