Redactia.ro
Home » Monden » Cum se pregătește, pentru nuntă, sora cea mică a lui Culiță Sterp. Mama Geta a dat tot din casă: ”Vin și cei care nu sunt invitați”

Cum se pregătește, pentru nuntă, sora cea mică a lui Culiță Sterp. Mama Geta a dat tot din casă: ”Vin și cei care nu sunt invitați”

GALERIE FOTO (3)

Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiță Sterp, urmează să îmbrace rochia de mireasă cât mai curând. Mama Geta a dat câteva detalii importante despre nunta anului din familia lor. Iată cum se va desfășura marele eveniment.

Cum se pregătește, pentru nuntă, Geta Sterp

Geta Sterp și Sebastian, iubitul ei, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de multă vreme. Cei doi au decis că este momentul să facă și pasul cel mare și să spună cel mai frumos DA din viața lor. Așa că au programat nunta în această toamnă. Mama Geta a fost darnică și a dat din casă detalii importante despre cel mai important eveniment din viața lor de familie, de anul acesta. Cel mai important este faptul că Geta și-a cumpărat deja rochia de mireasă, iar acum doar așteaptă momentul în care va păși în fața altarului.

Fata și-a cumpărat rochia de mireasă, am vorbit aici undeva să facem prăjituri, va face și Denisa a lui Iancu prăjituri că face prăjituri foarte bune cu mama ei. Noi nu o să avem timp să facem prăjituri.  Aici în sat obiceiul e să vină oamenii să vadă mireasa, vine cine vrea și atunci trebuie să îi servești cu o prăjitură, un pahar de țuică, cu o apă, un suc, fiecare ce dorește. Vin și cei care nu sunt invitați, oameni care vor să vadă mirii.

Acum sperăm să fie alai mare de nuntă că suntem în sate învecinate. O să vină mirele după mireasă cu nănași cu tot, o să ia mireasa, o să o ducă în sat la mire să se cunune la primărie. Apoi o să coboare la noi în sat să se cunune la biserică și de aici avem masa la vreo 30 de kilometri. O să fie numai o muzică și o nuntă pe toată valea aici la noi”, a spus Mama Geta, potrivit wowbiz.ro

Mama Geta nu și-a ales încă ținuta pentru nunta fiicei ei

Mama Geta a mai povestit că încă nu și-a ales ținuta pentru nunta fiicei ei. Cel mai probabil, înainte de eveniment cu două, trei zile, aceasta va merge la Cluj Napoca sau Deva și își va alege o rochie în care să se simtă bine. Mama fraților Sterp spune că nu pune accent pe ținute și că vrea ceva doar să se simtă bine, să poată să se distreze așa cum se cuvine la nunta fiicei ei mai mici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: