Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Cum se prezintă în fața clienților o tânără din Taiwan? Se formează cozi în spatele ei

Cum se prezintă în fața clienților o tânără din Taiwan? Se formează cozi în spatele ei

GALERIE FOTO (6)

O tânără care vindea mâncare pe străzile din Taiwan a ajuns faimoasă în toată lumea. Un străin a fotografiat-o în timp ce vindea mâncare și de atunci toți merg s-o vadă. Se creează cozi întregi în spatele ei. Care e motivul?

Toți se duc s-o vadă!

Un food stand din Taiwan a dat lovitura după ce a fost angajată o tânără extrem de sexy. Clienții se duc acolo special pentru a o vedea pe ea. Asta pentru că tânără se bucură de forme perfecte, ca de model, și nu se sfiește să și le arate. În fotografiile ajunse virale în mediul online, tânără poartă o pereche de pantaloni scurți, de blugi, care-i lasă la vedere posteriorul bombat. Nici nu-i de mirare, așadar, că se formează adevărate cozi în spatele ei.

Unde se află acest food stand

Toți care vor s-o vadă „în exercițiu” pot merge în Beitun District, în Taichung City. Vivi, căci acesta este numele ei, este acolo pentru a servi cea mai delicioasă „street food”. Patronii standului sunt foarte mulțumiți de prestația tinerei, mai ales că vânzările s-au triplat de când servește ea. „Sunt foarte bucuroasă că Little Peach (n.r. denumirea standului) are atâția clienți care vin să guste din deliciile tradiționale”, a declarat Vivi pentru un ziar local.

Desigur, multe femei critică apariția fetei și spun că e indecentă. Vivi are, însă, o replică pentru toate răutăcioasele. „Îmi pare rău că iubitul tău se iubită!”, le-a transmis aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini