Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte, de fapt, Viorel Lis. Oana Lis a spus adevărul, după zile întregi de tăcere: «Nu vreau să fiu un caz de victimizare»

Cum se simte, de fapt, Viorel Lis. Oana Lis a spus adevărul, după zile întregi de tăcere: «Nu vreau să fiu un caz de victimizare»

GALERIE FOTO (2) viorel lis

Au apărut informații noi privind sănătatea lui Viorel Lis, după ce a ajuns din nou pe patul de spital și au circulat zvonuri că ar fi decedat. Fostul primar al Capitalei, în prezent în vârstă de 80 de ani, a fost externat din spital, iar Oana Lis, partenera sa de viață, a furnizat informații despre starea sa actuală. Iată cum se simte acum Viorel Lis!

Cum se simte, de fapt, Viorel Lis. În presă se vehicula că a ajuns la azil, într-o stare deplorabilă

Oana Lis a postat o fotografie pe contul ei de Facebook, în care apare alături de Viorel Lis în spital, unde au fost internați timp de peste o săptămână. Ea l-a susținut pe soțul ei în timpul noilor tratamente necesare pentru problemele sale de sănătate.

oana lis
Oana Lis a fost internată în spital timp de 10 zile alături de Viorel Lis

În această postare, Oana Lis este surprinsă în timp ce stă în brațele lui Viorel Lis, care se afla într-un scaun cu rotile, indicând că se confruntă cu dificultăți în deplasare. În aceeași poză, Oana Lis afișează un zâmbet larg, iar în descriere a scris: „Vă mulțumim pentru susținere. Mereu împreună. Cu Dumnezeu tot înainte!”

Oana Lis a dezvăluit adevărul. Cum se simte fostul edil al Bucureștiului

Imaginea pe care a făcut-o publică Oana Lis vine la câteva zile după ce în spațiul public s-a răspândit informația potrivit căreia ea l-ar fi dus pe Viorel Lis la un azil, iar de aici ar fi fost evacuat temporar din cauza ploșnițelor apărute în centrul respectiv. În cadrul unei emisiuni televizate, Oana Lis a infirmat cele vehiculate în presă și s-a declarat foarte deranjată de speculațiile care au apărut la adresa soțului său, fost edil al Bucureștiului.

„Nu vreau să fiu un caz de victimizare, ci de a găsi resurse să te descurci într-o situație grea la nivel financiar și am găsit o resursă de a mă descurca. Vineri am ieșit din spital, nu a știut nimeni, eu n-am declarat nimănui din presă că am fost la spital.

Am fost 10 zile cu Viorel internată, pentru că am vrut să ne vedem de sănătate, să stăm liniștiți, dar a apărut această știre. M-a enervat, eu sunt obișnuită cu tot felul de știri, dar acolo în spital să citești că l-ai lăsat pe Viorel la azil, că te-au evacuat din cauza ploșnițelor, îmi era rușine de medici, de personal, de oamenii de acolo care mă tot întrebau.

Pe lângă asta, erau doamnele acelea din saloane mai sensibile, care atunci când îl vedeau pe Viorel erau să facă infarct, că știau că e mort, de două zile citiseră în ziar că e mort”, a declarat Oana Lis, invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: