Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Florin Salam, după infecția cu COVID-19. Manelistul a fost externat din spital

Cum se simte Florin Salam, după infecția cu COVID-19. Manelistul a fost externat din spital

GALERIE FOTO (5)

Starea de sănătate a lui Florin Salam a îngrijorat o țară întreagă, mai ales după ce s-a zvonit că manelistul ar fi murit. A fost vestea șoc a zilelor trecute, care i-a pus pe jar pe mulți, nu doar pe familia și apropiații artistului. Acesta a fost nevoit să facă un filmuleț de pe patul de spital, prin care să dovedească că este în viață. Tot atunci, manelistul spunea și că urmează să fie externat din spital. Iată cum se simte acum.

Florin Salam a fost externat din spital

Florin Salam a fost externat din spital și s-a întors acasă, la familie. Manelistul nu s-a simțit prea bine, acesta fiind infectat cu COVID-19, și tocmai din acest motiv a luat decizia de a merge la spital, pentru îngrijiri de specialitate. Au apărut tot felul de zvonuri, multe neadevărate, infirmate de cântărețul de manele. Florin Salam a ținut să spună că s-a simțit puțin rău din cauza coronavirusului, însă medicii l-au ajutat să-și revină.

”Va saluta cu respect Florin Salam. Fac acest filmulet pentru familia mea, pentru tot ce inseamna neamurile mele din provincie, referitor la zvonurile care circula prin presa. Este foarte important…stiti ca de cateva zile am fost in situatia in care am fost, dar cei din presa, imi cer scuze, ca nu vreau sa se supere pe mine, formuleaza mult peste situatia prezenta. Ce pot sa va spun…am facut acest video pentru familia mea, care este in alerta, care nu stie de sanatatea mea.

Eu am cantat patru zile intr-un loc, luati in serios problema cu COVID, ca noi prea faceam caterinca de situatia asta…exista persoane care stau cu adevarat cu grija mea, familia mea. Eu sunt bine, in doua, trei zile, trebuie sa ajung acasa. Trebuia astazi sa ies, insa medicii mi-au zis sa mai stau o zi, doua, sa-mi revin. Doar ca m-am simtit putin rau, asta-i situatia, trecem peste. Dar ceea ce urla ape la televizoare si ce spune in presa, nu este adevarat. Eu nu mai am cuvinte ce sa va spun. Imi cer scuze la cei care au stat cu grija pentru mine. Intr-o zi, doua, o sa fiu cum trebuie si o sa merg si la cantarile mele. Imi pare rau ca s-a intamplat treaba asta. Va pup și stati linistiti”, a declarat Florin Salam, la scurt timp după ce s-a spus că a murit.

Cum se simte acum Florin Salam

Manelistul a fost externat din spital și a ajuns acasă, în sânul familiei. Chiar seara trecută, acesta a participat la un eveniment. Se pare că Salam s-a pus deja pe picioare, așa cum reiese din fotografia postată de Raluca Drăgoi, colega lui de breaslă. Se pare că manelistul a cântat alături de Costel Biju la ziua de natere a fiicei lui Fane Văncică. Imaginile au făcut furori pe rețelele de socializare.

Roxana Dobre a fost contactată de Antena Stars, unde a dezvăluit că soțul ei se simte bine și că a ajuns acasă. De altfel, manelistul urmează să urce pe scenă, fiind așteptat cu sufletul la gură de către fanii săi. Peste o săptămână, Florin Salam va urca pe scenă alături de fiica lui, Betty. Anunțul a fost făcut chiar pe conturile de socializare al artistei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: