Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Roua, fiica lui Mihai Morar, la 2 luni de la operație: „După povestea asta nu o să meargă la grădiniță”

Cum se simte Roua, fiica lui Mihai Morar, la 2 luni de la operație: „După povestea asta nu o să meargă la grădiniță”

Roua, fiica de doar 3 anișori a lui Mihai Morar a trecut prin clipe cumplite la finalul anului 2022. Micuța a suferit de pneumonie cu acumulare mare de lichid, motiv pentru care a ajuns de urgență pe masa de operații. Prezentatorul de radio a povestit că micuța lui i-a impresionat pe toți cu povestea ei. Iată cum se simte Roua la 2 luni de la intervenție!

Mihai Morar, despre neputința de a o ajuta pe Roua

Îndrăgitul prezentator de radio a povestit experiența tragică prin care a trecut, mărturisind că s-a simțit neputincios să afle că viața fiicei lui stă în mâinile medicilor și că el nu poate face nimic pentru a o ajuta:

„Nu știu când v-ați simțit voi neputincioși ultima oară, dar neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este, sigur, cel mai greu de dus dintre toate neputințele. Cred că de la moartea bunicilor mei n-am primit un mesaj mai dureros decât ăsta.

N-ar trebui să mai calculăm timpul în ore, în zile și nici măcar în ani. Ar trebui să-l calculăm în momentele în care ne-am făcut griji și în momentele în care ne facem griji degeaba, și, de cele mai multe ori, ne facem griji degeaba”,a mărturisit Mihai Morar în cadrul podcast-ului său de pe YouTube.

Cum se simte micuța Roua acum, la 2 luni de la operație

Prezentatorul de radio a povestit public cum i s-a schimbat viața de la operația micuței, dar și cum se simte ea, acum:

„Cred că a fost una dintre cele mai grele vămi pe care le-am avut de trecut de când avem copiii, nici cu gemenele n-am trecut prin asta. Altfel, a fost un final de an greu, ca o cumpănă, din punct de vedere personal, vorbesc și despre sănătatea celor apropiați, despre toată încărcătura asta… Și nu doar pentru mine, am simțit că 2022 a venit cu un final din ăsta în care a trebuit să decontăm, fiecare, a trebuit să ne oprim, chiar dacă nu voiam noi să ne oprim, ne-au oprit viața, starea de sănătate a celor dragi și ne-au făcut să ne uităm un pic în oglindă, în perioada asta cât am avut liber de sărbători, și să ne întrebăm ce contează cu adevărat. Ăsta e și motivul pentru care nu mi-am pus nimic în plan. Nu mi-am pus „rezoluții, cum se zice mai nou…

Roua e bine acum, e în refacere. Acum, fiind cu imunitatea scăzută, după povestea asta, nu o să meargă la grădiniță până dau ghioceii, la primăvară, dar ea e vioaie, are o stare clinică bună. Referitor la concesii, nu cred că sunt concesii, ține de cum îți împarți timpul și trebuie să știi care-ți sunt prioritățile. Problema noastră, a tuturor, nu este că dăm prea multă importanță muncii și neglijăm familia, eu cred că și munca, și familia se pot împăca”, a povestit omul de radio pentru VIVA. 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: