Redactia.ro
Home » Monden » Cum şi unde a fost văzut George Burcea, după despărțirea de Viviana Sposub. Bucureştenii n-au putut crede!

Cum şi unde a fost văzut George Burcea, după despărțirea de Viviana Sposub. Bucureştenii n-au putut crede!

Momentul când Viviana Sposub și fiica cea mică a lui George Burcea se îmbrățișează. Ce i-a spus când fetița i-a sărit în brațe

George Burcea a trăit o poveste de dragoste cu Viviana Sposub, de care s-a despărţit în urmă cu puţin timp. Cei doi s-au cuplat la emisiunea „Ferma vedetelor”, de la Pro TV.

Din păcate pentru fostul soţ al Andreei Bălan, se pare că Burcea n-o duce mai bine nici în plan profesional.

George Burcea, văzut în STB

Actorul a fost fotografiat în timp ce se plimba prin București cu mijlocul de transport în comun, iar pe fața lui se poate observa cât de trist este încă. Imaginile, publicate de cancan.ro aici.

Bărbatul era singur, iar în majoritatea timpului a stat pe telefon. Ulterior, acesta s-a oprit la un magazin de colțul străzii pentru a-și lua ceva de mâncare.

Dacă, în alte ţări, deplasarea chiar şi a vedetelor cu mijloacele de transport în comun nu este ceva ciudat, în România, acest lucru e mai puţin întâlnit.

Viviana i-a spus că sentimentele s-au consumat

Viviana Sposub a fost cea care şi-a dorit despărţirea de George Burcea. O sursă apropiată fostului cuplu a confirmat totul.

I-a spus ca sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau si în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George.

El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat ca ei îi va trece. Ba chiar bănuiește ca Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar și atunci pe diferite subiecte, nu despre ei.

George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însa nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei.

Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator.

George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp”, au spus prieteni din anturajul cuplului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: