Redactia.ro
Home » Monden » Cum stă Saveta Bogdan cu dragostea. Cântăreața și-a pus pe tavă viața amoroasă: „Caut un suflet cald, în loc de calorifer”

Cum stă Saveta Bogdan cu dragostea. Cântăreața și-a pus pe tavă viața amoroasă: „Caut un suflet cald, în loc de calorifer”

Saveta Bogdan surprinde din nou! Cântăreața de muzică populară și-a pus viața sentimentală pe tavă, în direct, la TV. Interpreta, glumeață și sinceră din fire, a dat tot din casă! Declarațiile ei i-au amuzat până și pe moderatorii emisiunii, unde a fost prezentă. Ce a putut să zică.

Cum stă Saveta Bogdan cu dragostea

Saveta Bogdan are 76 de ani și nu și-a pierdut deloc energia. Celebra cântăreață de muzică populară a surprins, din nou, cu declarațiile pe care le-a făcut în fața întregii țări. Invitată într-o emisiune TV, la Antena Stars, interpreta și-a pus pe tavă viața amoroasă și a mărturisit că este în căutarea unui suflet cald, care să-i țină de frig la iarnă. Mai în glumă, mai în serios, artista a făcut un adevărat show atunci când a început să vorbească despre viața sentimentală sau să cânte manele.

Se pare că Saveta Bogdan nu ar fi singură. Ea se iubește cu mare foc și patos cu un avocat, a cărui identitate presa n-o știe. Bărbatul este cel care o încălzește pe timp de iarnă, așa cum a dezvăluit chiar ea. „Toată lumea caută acum, dacă o să fie cald la iarnă, toată lumea caută un suflet cald. În loc de calorifer, să fie cald. La mine sunt cam călâi, așa, pe Calea Moșilor. Măi, dragilor, ce să vă spun? Nu mă vait niciodată de cineva apropiat lângă mine, că-l am tot timpul. Păi, da ( n.r avovcatul), și el pleacă, vine, pleacă, vine. El are procese și eu am spectacole”, a spus solista, la TV.

Cum îl cucerește Saveta Bogdan pe iubitul ei misterios

Dacă iubitul ei vine stresat de la muncă, Saveta Bogdan are secretele ei să-l binedispună. Îi face un ceai de tei și-l calmează imediat. „Îi fac un ceai de tei și îl calmează. Lumea vorbește, că sunt bolnavă, că sunt internată în spital, că n-am pensie. Măi, arăt eu a femeie așa cum spuneți voi. Are proces astăzi, este la tribunal”, a adăugat aceasta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: