Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum te ajută WhatsApp să-ți înșeli partenerul? Trucul folosit de tot mai mulți oameni!

Cum te ajută WhatsApp să-ți înșeli partenerul? Trucul folosit de tot mai mulți oameni!

Schimbări majore în aplicația WhatsApp! Tot ce trebuie să știe utilizatorii

Cum te ajută WhatsApp să-ți înșeli partenerul? Trucul folosit de tot mai mulți oameni!

Cum te ajută WhatsApp să-ți înșeli partenerul?

Aplicația de mesagerie WhatsApp a adus recent o actualizare care a stârnit controverse și îngrijorări în rândul utilizatorilor. Funcția denumită „Block Chat” (Blocare chat) promite un „strat suplimentar de securitate” prin posibilitatea ascunderii conversațiilor personale într-un dosar securizat cu o parolă sau autentificare biometrică. Cu toate acestea, mulți au considerat această actualizare ca fiind o „funcție pentru trișori” care ar putea fi utilizată în scopuri nefaste, în special pentru înșelăciuni în relații.

„Block Chat” ajută oamenii să-și înșele partenerii

WhatsApp a anunțat această actualizare pe 15 mai, prezentând-o drept o opțiune utilă pentru utilizatorii care își împart telefonul cu membrii familiei sau în momente în care altcineva are acces la dispozitiv exact în momentul în care sosesc mesaje „speciale”. Utilizatorii pot bloca un chat simplu atingând numele unui grup sau al unei conversații individuale și selectând opțiunea de blocare. Pentru a dezvălui conținutul chat-urilor blocate, utilizatorii trebuie să introducă parola telefonului sau să ofere datele biometrice.

„Puteți bloca un chat atingând numele unui grup sau un chat unu-la-unu și selectând opțiunea de blocare. Pentru a dezvălui aceste chaturi, trageți încet în căsuța de chat și introduceți parola telefonului sau datele biometrice”, a explicat compania deținută de Meta.

Reacții și scepticism din partea internauților

Cu toate că WhatsApp a explicat că această actualizare are scopul de a adăuga un nivel suplimentar de securitate, utilizatorii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la posibilitatea utilizării funcției pentru înșelăciuni în relații. Atunci când Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta (compania mamă a WhatsApp), a anunțat noul update pe pagina sa personală de Facebook, comentariile primite au relevat gândurile și temerile utilizatorilor. Mulți au comentat ironic despre cum această funcție îmbunătățește înșelăciunile și protejează aventurile secrete.

„„Minunat, este grozav și util pentru cei care înșală”, a comentat o persoană.

„Înșelarea a fost îmbunătățită”, a adăugat un altul.

„Uimitor. Vă mulțumim că ne păstrați relațiile în siguranță”, a glumit cineva”, potrivit Playtech.

O nouă actualizare WhatsApp

Pe 22 mai, WhatsApp a dezvăluit o altă actualizare care a trezit curiozitatea utilizatorilor: funcția de editare a mesajelor. Aceasta le permite utilizatorilor să modifice mesajele trimise într-o fereastră de timp de până la 15 minute, iar mesajele editate vor afișa o etichetă „editată”, făcându-i pe ceilalți participanți la conversație conștienți de corecție, fără a le arăta istoricul complet al editărilor.

Această nouă funcție de editare a adăugat și mai multă combustibil polemicilor, deoarece există temeri cu privire la posibilitatea utilizării ei pentru manipularea conversațiilor și ascunderea informațiilor importante.

 

Sursa foto: Arhivă

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: