Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum te pot ajuta cerceii cu floare mare sӑ pui ȋn valoare o ținutӑ pe care o adori

Cum te pot ajuta cerceii cu floare mare sӑ pui ȋn valoare o ținutӑ pe care o adori

Ținutele pe care le alegi, modul ȋn care combini culorile, texturile și formele, sunt parte din personalitatea ta. Ai nevoie adeseori de bijuterii statement sau interesante pentru a putea pune ȋn valoare o anumit rochie sau o idee vestimentar care te reprezint. Cerceii sunt ȋntotdeauna admirați, ei evidențiind atȃt zona feței, cȃt și ȋntreg outfit-ul tău. Folosește cercei floare mare alături de o multitudine de obiecte vestimentare pentru a putea scoate ȋn evidență structura sau ideea ce st la baza alegerii tale. Vei descoperi pe site-ul Haiart.ro variantele de cercei floare mare din piele naturală și tijă din oțel inoxidabil. Iat cum anume te vor ajuta cerceii floare mare să pui ȋn valoare ținuta pe care o adori:

1. Cerceii floare mare sunt colorați și tu poți aduce o zonă de interes ȋntr-o ținută neutră folosindu-i
Atunci cȃnd preferi o ținută neutră, cu o rochie neagră, bej, albă, simplă sau cu un costum clasic, fără nici o zonă specială adusă prin croială sau culoare, poți folosi cerceii floare mare pentru a schimba total imaginea construită. Vei putea să te bucuri de o ținută specială doar folosind cerceii ȋn nuanțele dorite. Fiind mari, vor scoate ȋn evidență ȋntregul outfit.

2. Cerceii floare mare sunt perfecți pentru o ținută uni, unde nu există nici un pattern
Dacă preferi o ținută uni, care nu are nici un pattern, dar totuși dorești să existe un element care să fie contrastant, poți opta pentru folosirea unor cercei cu formă de floare. Acest mod de a combina elementele interesante cu rochiile sau vestimentația simplă, pot conduce privitorul că tre povestea vestimentară pe care ai construit-o.

3. Cerceii floare mare sunt potriviți pentru tine ȋn vacanță, alături de orice rochie simplă sau ȋnflorată, putȃnd să fie combinați cu toate ținutele alese
Dacă mergi ȋn vacanță, poți aduce cu tine o pereche de cercei colorați cu floare mare. Vei putea să ȋi folosești alături de toate ținutele pe care le ai la dispoziție. Ei vor fi perfecți alături de rochiile fluide și frumoase din materiale de tip in sau mătase fină și feminină, alături de pălăriile din paie sau ȋn combinații cu pantaloni scurți și top alb.

4. Cerceii floare mare sunt ideali pentru ținutele serioase, care au nevoie de un plus de eleganță și feminitate
Dacă ai o vestimentație care este cu o structură clasică sau care inspiră seriozitate și clasă, atunci poți aduce un plus de valoare și de feminitate prin intermediul unor cercei frumoși. Vei putea să folosești cerceii cu floare alături de cămășile albe pentru costum, cu fustele clasice sau cu pantalonii de costum.

5. Cerceii cu floare din piele naturală pot să fie folosiți alături de ținute din blug pentru a aduce culoare, veselie și a pune ȋn evidență ținuta
Dacă te ȋmbraci ȋn ținute simple casual, de tip blug, atunci poți aduce veselie outfit-ului cu ajutorul unor cercei cu floare mare ȋn nuanțele pe care le preferi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini