Redactia.ro
Home » Monden » Cumnata Andrei a slăbit 30 de kilograme. Cum a reușit artista

Cumnata Andrei a slăbit 30 de kilograme. Cum a reușit artista

Aurora Mihai, cumnata Andrei a slăbit semnfiicativ și acum arată ca o tânără domnișoară. Vedeta a reușit să dea 30 de kilograme jos într-un an de zile. Iată cum a reușit și ce a declarat vedeta.

Aurora Mihai a apelat la ajutorul specialiștilor

De-a lungul timpului, Aurora Mihai a acumulat câteva kilograme semnificative în plus. Când a văzut că începe să depășească greutatea de 90 de kilograme s-a decis că este momentul să facă o schimbare. Cu toată încrederea, Aurora Mihai s-a lăsat pe mâna medicilor și a apelat la o operație de micșorare a stomacului, Artista a declarat că se simte foarte fericită și că acum este împlinită cu silueta pe care o are.

Aveam vreo 100 de centimetri în talie, acum am 70. Să povestim cât de fericită, și slăbuță, și frumușică sunt!Când am văzut c-o iau la deal, cum se zice la noi, că trec de 90, am zis că nu se mai poate. Îmi plac jumările, pâinea cu slănină, leveșul, cum se zice la noi, tăiem porcul de Crăciun, tăiem porcul de Paște, dar acum l-am tăiat de pe hârtie.Cum să nu poți să-ți legi șireturile, cum să nu poți să nu alergi? Ești alt om. De la XXXL port S.

Se vede schimbarea. Am reușit, am făcut-o și pe asta. Când am văzut că am trecut de 90 de kilograme, am zis că nu se mai poate. Am slăbit 30 de kilograme într-un an. La început mi-a fost frică. (…) Cu toți care s-au operat din showbiz eu am vorbit. Mie nu mi s-a întâmplat nimic rău și recomand la toată lumea. Eu nu plimbasem cu bicicleta de 20 și acum pot. Mănânc ce mâncam înainte, dar puțin. (…) Nu doare nimic. Stai două zile în spitale și ai trei puncte pe burtă.„, a povestit Aurora Mihai.

Aurora Mihai și soțul ei s-au mutat la Sibiu

Aurora Mihai și fratele Andrei au decis să se mute din Câmpia Turzii la Sibiu. Cei doi și-au construit o nouă casă. Vedeta a povestit că locuința este mai mică dar mult mai modernă decât precedenta. Ea este foarte fericită de schimbările de viața sa, spunând că a întinerit și a făcut și casă.

E destul de mare casa. Ne-am mutat la Sibiu de vreo două luni. E foarte bine. Nu e așa mare curtea ca cealaltă. Acum ne-am dus pe stilul modern, în partea cealaltă, la Câmpia Turzii, eram pe stilul clasic, ca doi bătrâni. Acum am întinerit și am făcut și casa. Suntem mai aproape de părinții mei și de București.”, a povestit Aurora Mihai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: