Redactia.ro
Home » Știri » Cunoscut avocat din Craiova, mort în vacanță, în Grecia. Ieșise la plimbare cu bicicleta

Cunoscut avocat din Craiova, mort în vacanță, în Grecia. Ieșise la plimbare cu bicicleta

GALERIE FOTO (2)

Un avocat din Craiova și-a pierdut viața în Grecia. Bărbatul ar fi suferit un AVC pe bicicletă și a căzut lat. Medicii, ajunși la fața locului, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Cine era avocatul din Craiova

Avocatul Andrei Ouatu era cu nişte prieteni, când, la un moment dat, ar fi făcut un infarct sau un AVC pe bicicletă şi ar fi căzut lat. Ciclismul era cea mai mare pasiune a lui. Mergea foarte, foarte mult pe bicicletă. 10.000 km într-un an, spun prietenii. Bărbatul avea 44 de ani și provenea dintr-o familie liniştită. Avea soţie şi două fete. Fusese avocat în Baroul Dolj din anul 2002 și titular la propriul cabinet de avocatură. Mama lui, Macrina-Lia Ouatu, a fost şi ea avocat, în cadrul Baroului Dolj, și este la pensie acum. Socrul este preot la o biserică din Craiova. Medicii din Grecia îi fac necropsia şi încearcă să stabilească cu exactitate cauza morţii. Trupul neînsuflețit nu a fost încă adus in țara. Prietenii îl vorbesc numai de bine. Spun că era un bărbat foarte inteligent şi muncitor, foarte săritor, sportiv şi cu iniţiativă.

Familia și prietenii sunt devastați de durere

Pagina de Facebook a lui Andrei este împânzită de mesaje de condoleanțe, pline de tristețe. Familia și prietenii avocatului sunt de-a dreptul devastați de durere, după moartea acestuia. Nimeni nu se aștepta ca Andrei să-și piardă viața.

Un glas zice: „Strigă!” Şi eu am răspuns: „Ce să strig?” „Orice făptură este ca iarba şi toată strălucirea ei, ca floarea de pe câmp.

Iarba se usucă, floarea cade când suflă vântul* Domnului peste ea.” În adevăr, poporul este ca iarba: iarba se usucă, floarea cade, dar cuvântul* Dumnezeului nostru rămâne în veac.

Isaia 40

Drum lin, Andrei!”, este unul dintre mesaje.

”In memoriam Andrei Ouatu Dumnezeu sa il odihneasca in pace! ”/ ” Andrei, dragule, toți cei care te-am cunoscut suntem zdrobiți!”, sunt alte mesaje din mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini