Redactia.ro
Home » Monden » Cuprinsă de oboseală, Adela Popescu a dormit într-un loc care îți dă fiori reci, evitat de toată lumea: „Erau și colocatari acolo”

Cuprinsă de oboseală, Adela Popescu a dormit într-un loc care îți dă fiori reci, evitat de toată lumea: „Erau și colocatari acolo”

Cuprinsă de oboseală, Adela Popescu a dormit într-un loc care îți dă fiori reci, evitat de toată lumea: „Erau și colocatari acolo”

Adela Popescu a dormit într-un loc care îți dă fiori reci, evitat de toată lumea. Ea era obosită la acel moment și se afla la niște filmări. Iată unde a adormit și cum a relatat întreaga întâmplare.

Cuprinsă de oboseală, Adela Popescu a dormit într-un loc care îți dă fiori reci, evitat de toată lumea: „Erau și colocatari acolo

Adela Popescu a povestit că a adormit la un moment dat într-un loc considerat de mulți oameni foarte straniu, pe care l-ar evita dacă s-ar putea. Ca actor, nu prea îți permiți să faci asta, așa că trebuie să respecți scenariul. În cazul actriței, care era foarte obosită atunci când filma, la acel moment, este vorba despre locul special amenajat în care se depun cadavrele, identificate și neidentificate, și unde se fac autopsii în cazul când este necesar să se constate cauza morții.

„Am dormit într-o morgă. La o filmare. M-au băgat în frigider, acolo unde filmam, și până au aranjat camerele, eu am adormit. Și erau și colocatari în morgă”, a mărturisit aceasta, în cadrul unei emisiuni.

Ce a pățit Adela Popescu cu o bonă din Republica Dominicană, angajată pentru băiatul cel mic

Adela Popescu, Radu Vâlcan și cei trei băieți ai lor s-au aflat la un moment dat în America de Sud, pentru filmările emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la Pro TV.

La un moment dat, Radu și Adela au fost nevoiți să angajeze o bonă locală, adică din Republica Dominicană. Se pare că cei doi nu au fost mulțumiți de cum se ocupa tânăra de 23 de ani de băiatul lor cel mic. Inițial, Adela a crezut că bona are nevoie de timp să se adapteze, însă ulterior a văzut că nu despre asta este vorba.

„Ideea este că eu abia atunci am înțeles ce înseamnă un om nepotrivit care să stea cu copiii tăi. Până atunci nu credeam. Credeam că orice om se adaptează dacă îi dai timp, dar nu este așa.

Pur și simplu bebelușul nostru care era foarte zâmbăreț, care stătea în brațe la oricine, după câteva zile de stat cu această fată – ea supravegheată, nu-mi imaginez că a făcut cine știe ce –, s-a schimbat total, era anxios, plângea foarte mult și am stat cu el. Ea se așeza pe canapea, bebelușul pe covor. La un an și o lună, cât are el, este în perioada de explorare, este esențial să te ții după el (…) așa că l-a frustrat extrem de tare că nu-l lăsa”, a povestit Adela Popescu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: