Redactia.ro
Home » Monden » Curiozitatea care l-a pus în dificultate pe Marius Moga: „Tati, mami, eu de ce sunt mereu cu fața blurată?”

Curiozitatea care l-a pus în dificultate pe Marius Moga: „Tati, mami, eu de ce sunt mereu cu fața blurată?”

Curiozitatea care l-a pus în dificultate pe Marius Moga

Marius Moga a fost pus într-o situație mai delicată de către fiica lui, Maria care are, acum, frumoasa vârstă de 6 anișori. Micuța este ferită de expunerea public, deoarece Marius Moga și soția acestuia, Bianca Moga își doresc să o crească departe de camerele de luat vederi, pentru ca micuța să decidă când va mai crește pe ce drum își dorește să meargă. 

Iată că micuța a avut o curiozitate care l-a pus pe gânduri pe îndrăgitul compozitor. Aceasta l-a întrebat pe tatăl său de ce are fața blurată în imaginile de pe internet. Iată răspunsul!

Marius Moga: ,,Am zis…”

Marius și Bianca Moga își doresc să-și crească micuța pe cât de normal posibil. Acesta i-a explicat fetiței lui că nu dorește să o expună până când va fi suficient de mare să se hotărască să devină persoană publică, alegerea fiind în mâinile ei: 

„O luăm cu noi, dar, în principiu, la evenimentele unde știm că se fac poze cam evităm. Noi, până acum, nu am postat-o pe social media cu fața la vedere. Ne-a întrebat: „Tati, mami, eu de ce sunt mereu cu fața blurată?”.

Am zis: „Este mai bine. Când o să te hotărăști și o să știi sigur că vrei treaba aceasta, o să o facem.” Încercăm să o creștem ca pe un copil care nu este afectat de supraexpunere”, a explicat vedeta pentru „ego.ro”.

Bianca Moga: ,,Ar fi extrem de interesant să experimentez și rolul acesta de mamă de băiat”

Partenera de viață a lui Maruius Moga a afirmat că și-ar dori și un băiețel, însă vrea să lase totul să vină de la sine: 

,,Cea mică este bine. A crescut așa foarte repede, știi? Era copil mic, era bebe și acum dintr-o dată este școlăriță. Deși vorbesc foarte relaxată despre subiect este ceva foarte emoționant pentru mine. Ne mai dorim un copil. Zicem asta de când s-a născut Maria – Elisabeta.

Ne dorim dar nu l-am programat, nu știu, peste o lună. Am zis că o să începem să ne gândim mai serios la asta la anul, peste doi ani. Pentru mine ar fi extrem de interesant să experimentez și rolul acesta de mamă de băiat, dar o să experimentez rolul de mamă de două fete. Deci, orice ar fi este bine”,  a mărturisit soția lui Marius Moga, relatează „playtech.ro”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: