Redactia.ro

Dan Alexa a primit un pumn de la Anamaria Prodan! Scene incredibile

Dan Alexa a primit un pumn de la Anamaria Prodan

Dan Alexa a primit un pumn de la Anamaria Prodan. Scena parcă desprinsă dintr-un film s-a petrecut la finalul meciului Astra-FC Botoșani 2-2. La finalul meciului, între cei doi a avut loc o discuție aprinsă, impresara s-a enervat și i-a aplicat un croșeu direct în fața. Potrivit Telekomsport, Anamaria Prodan ar fi făcut o scenă din cauza unei domnișoare focoase care îl aștepta pe Alexa în parcare. Nu este prntru prima dată când aceasta vine la meciuri împreună cu antrenorul. A fost prezentă la mai multe partide ale Dunării Călărași. Frumoasa brunetă se pare că ar fi din Timișoara.

Ce a spus Alexa despre incident

După ce Dan Alexa a primit un pumn de la Anamaria Prodan, antrenorul a fost întrebat la conferința de presă despre incident.

“De asta îmi arde mie? Despre fotbal aveți întrebări? “, a răspuns Chirurgul.

“Am vorbit despre niște transferuri nereușite. Știu ce se scrie, dar nu mă intereseaza”, a spus impresara pentru WoWbiz.

Potrivit unor martori, scandalul dintre cei doi ar fi continuat și la vestiare. După ce spiritele s-au liniștit Dan Alexa, Anamaria Prodan și tânăra care îl însoțea pe antrenor au avut o discuție în parcare, apoi au plecat.

Astra-FC Botoșani 2-2

Echipa condusă de Dan Alexa, Astra a terminat la egalitate, sâmbătă pe teren propriu, scor 2-2 cu FC Botoșani, în prima etapă a Ligii I. Oaspeții au condus cu 2-0, însă giurgiuvenii au revenit. În minutul 71, FC Botoșani a rămas în inferioritate numerică.