Redactia.ro
Home » Monden » Dan Alexa rupe tăcerea despre incidentul dintre el și Anamaria Prodan și dezvăluie motivul separării de prima soție

Dan Alexa rupe tăcerea despre incidentul dintre el și Anamaria Prodan și dezvăluie motivul separării de prima soție

Ce relație există între Dan Alexa și Anamaria Prodan acum?

Dan Alexa, cunoscut în lumea fotbalului drept „Chirurgul,” a dezvăluit adevărul din spatele divorțului său de prima soție, precum și despre incidentul notoriu în care a fost lovit cu pumnul de Anamaria Prodan. Antrenorul în vârstă de 44 de ani a oferit detalii sincere despre aceste evenimente care au marcat viața sa personală.

Motivul divorțului dintre el și prima soție

Alexa a recunoscut că despărțirea de prima soție, Izabela, a fost un rezultat al imaturității sale în relație. Deși aceasta și-a dedicat viața pentru el, suferind la fiecare critică sau moment dificil din cariera sa, Alexa a înțeles că, într-o relație îndelungată, riscul de a nu crește odată cu partenerul poate duce la probleme. Desi a apreciat mereu eforturile fostei sale soții și iubește necondiționat cele două fiice pe care le au împreună, Alexa a ajuns la concluzia că despărțirea a fost necesară. Cu toate acestea, el subliniază că are o relație foarte bună cu fosta soție și că viața merge înainte.

„Eu am avut parte de o soție foarte bună, are și-a dedicat viața pentru mine. Ea suferea foarte mult când jucam prost sau eram criticat. Și-a dat viața după programul meu. (…)

Cred că am ajuns la divorț pentru că am fost de foarte mult timp împreună. Am fost imatur în relație. Atunci când cunoști pe cineva de mult există și riscul ăsta să nu te maturizezi odată cu relația, să apară alte probleme odată cu creșterea în vârstă.

O apreciez mereu, am apreciat-o. Avem doi copii care sunt viața mea, două fete, pe care le iubesc enorm. Cred că sunt persoane pe care le iubesc necondiționat. Important este că am o relație foarte bună cu ea acum și până la urmă, viața merge înainte.”, a mărturisit Dan Alexa.

Anul 2019 l-a adus pe Dan Alexa în centrul unui scandal după ce a fost lovit cu pumnul de către Anamaria Prodan. Antrenorul a explicat că momentul a fost unul dificil și că a trecut prin perioade extrem de complicate. Cu toate acestea, nu s-a lăsat influențat de percepția publică negativă care a rezultat din incident.

Despre lovitura primită de la Anamaria Prodan, Alexa a spus că, deși inițial nu i-a căzut bine, ulterior și-a dat seama că nu poate schimba opinia publică și că trebuia să-și vadă în continuare de viață. Chiar dacă incidentul l-a afectat la nivelul percepției publice, acesta a subliniat că nu trebuie să definească întreaga sa carieră și că este mândru de realizațiile sale ca antrenor.

Relația dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa

În prezent, relația dintre Dan Alexa și Anamaria Prodan este una distanțată. Cei doi comunică foarte rar, însă Alexa menționează că, în ciuda divergențelor trecute, ar colabora cu Prodan dacă aceasta i-ar găsi o nouă echipă. De asemenea, recunoaște calitățile profesionale ale acesteia în industria fotbalului.

În ciuda acestor provocări personale, Dan Alexa și-a găsit liniștea, reîntemeindu-și viața familială și având un copil cu cea de-a doua soție într-un mod discret și privat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: