Redactia.ro
Home » Știri » Dan Bittman, reacție dură la adresa Tarom. Ce a pățit artistul, după ce a zburat până la Cluj: ”Nu e inclusă și scara”

Dan Bittman, reacție dură la adresa Tarom. Ce a pățit artistul, după ce a zburat până la Cluj: ”Nu e inclusă și scara”

GALERIE FOTO (2)

Dan Bittman a avut parte de o experiență de-a dreptul neplăcută în urma unei călătorii pe care a avut-o de la București la Cluj. Artistul și-a arătat indignarea pe rețelele de socializare, stârnind o mulțime de controverse.

O postare făcută publică de Dan Bittman pe contul său de Instagram a stârnit indignarea multora, după ce artistul a povestit ce i s-a întâmplat în momentul în care a ales să călătorească zilele trecute cu Tarom. Se pare că avionul pe care l-a luat a avut o mulțime de lipsuri, iar angajații i-au făcut călătoria un coșmar.

Dan Bittman, reacție dură la adresa companiei Tarom

Artistul a postat pe Instagram faptul că a călătorit de la București la Cluj-Napoca și a avut parte numai de probleme. Inițial, zborul său a avut o întârziere de o oră și jumătate despre care nimeni nu știa nimic. Ulterior, în momentul în care avionul trebuia să aterizeze, nu exista nicio scară disponibilă pentru călători.

„După ce că au întârziat o oră pe ruta Cluj – București, acum caută o scară ca să ne dea jos din avion. Felicitări Taron. Am scris voit cu N!!!”, a scris Bittman.

Reacțiile fanilor vocalistului trupei Holograf nu au întârziat să apară. Mulți urmăritori au comentat dur atitudinea pe care angajații Tarom o au, dar și lipsurile companiei aeriene.

„’Bine că nu i-ai menționat pe @tarom_oficial în postare, că îți dădeau block și unfriend! Eu am pățit-o’, ‘Taron… îi știm deja. Cred că nu este inclusă scara în prețul biletului’, ‘Așa e când zbori cu cea mai scumpă companie din Europa. De banii pe zborul București – Cluj aș fi zburat de dus- întors până la Paris sau Londra, cu altă companie, deși distanța ar fi de 20 de ori mai mare’”, au fost comentariile lăsate de urmăritorii lui Dan Bittman.

Motivele pentru care Tarom are tot felul de probleme

În această perioadă aglomerată a sezonului estival, companiile aeriene se confruntă cu o cerere extrem de ridicată. Aeroportul Internațional Cluj, al doilea ca importanță la nivel național, se luptă cu problemele cauzate de aglomerație, ca și Aeroportul Otopeni, cel mai mare aeroport din România. În aceste două locații, infrastructura aeriană pare să fie sub presiunea numărului mare de călători. Pe de altă parte, există și aeroporturi în care activitatea este redusă. Aeroporturile din Arad, Sibiu, Brașov și Constanța, orașe cu atracții turistice, par a fi practic pustii în comparație cu celelalte.

Se poate observa că diferențele în cererea de zboruri între aeroporturile supraaglomerate și cele mai puțin solicitate sunt semnificative. Această discrepanță poate fi atribuită, în parte, infrastructurii dezvoltate în unele locații și, pe de altă parte, promovării și accesibilității limitate a altor destinații. Este important să se evalueze nevoile și potențialul fiecărui aeroport în parte, astfel încât resursele și serviciile să poată fi optimizate pentru a satisface cererea în creștere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: