Redactia.ro
Home » Monden » Dan Capatos, afirmații controversate cu privire la un posibil război în România: „Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea”

Dan Capatos, afirmații controversate cu privire la un posibil război în România: „Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea”

Dan Capatos, afirmații controversate cu privire la un posibil război în România

Dan Capatos, afirmații controversate cu privire la un posibil război în România. Celebrul prezentor tv a făcut o serie de afirmații șocante despre un posibil scenariu în care în România va începe războiul. Capatos a mărturisit că el nu va lupta pentru țara sa, în cazul în care aceasta ar fi bombardată.

Dan Capatos, afirmații controversate cu privire la un posibil război în România: „Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea”

Dan Capatos este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din țară. În contextul unui posibil război în România, Dan Capatos a făcut dezvăluiri șocante, mărturisind că el nu va lupta pentru România. Moderatorul de la Antena Stars s-a declarat dezamăgit de țara noastră și susține că în cazul unui război, datoria lui va fi să își apere familia.

Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea? La o adică, dacă vine războiul peste noi, eu îmi iau nevasta, copilul și la revedere. Plecăm, fugim pe unde apucăm.Eu am datoria să-mi apar copilul, nevasta, familia, părinții, dar nu țara! Asta să fie o lecție pentru politicienii care și-au bătut joc de țara asta în ultimii 20 de ani!” a declarat Dan Capatos, la „Xtra Night Show”.

Ce înseamnă starea de criză

Odată cu izbucnirea războiului în Ucraina, statele vecine au luat în calcul și posibilitatea ca Rusia să atace și celelalte state. Cum România se află la granițele Ucrainei, s-a luat în calcul și varianta în care țara noastră ar putea fi atacată de ruși. În acest caz, s-ar instala o stare de criză. Guvernul României va adopta o lege prin care să se poată institui rapid starea de criză, în contextul conflictului dintre Rusia și Ucraina, început pe 23 februarie.

Guvernul Român urmează să facă o serie de modificări pentru a permite instituțiilor să se apere. Guvernul nu introduce starea de criză, aceasta nu este în nomenclatorul, să spunem, constituțional, criza există. Va trebui să facem niște adaptări legislative pentru a putea să mergem mai departe cu lucruri care țin și de dezvoltările care vin din Ucraina, managementul refugiaților, a declarat ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, potrivit știrileprotv.ro.

Conform proiectului de lege, în cazul unui conflict militar pe teritoriul României, „românii au obligații în îndeplinirea îndatoririlor militare, în sensul prezentei legi. Sunt considerați cetățenii care îndeplinesc serviciul militar activ sau serviciul militar în rezervă, cetățenii încorporabili, recruții, precum și cetățenii români bărbați cu vârste cuprinse între 35 și 63 de ani”, potrivit Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: