Redactia.ro
Home » Știri » Dan Diaconescu a fost reținut pentru 24 de ore, suspectat de act sexual cu un minor și prostituție infantilă. Detalii cutremurătoare din anchetă

Dan Diaconescu a fost reținut pentru 24 de ore, suspectat de act sexual cu un minor și prostituție infantilă. Detalii cutremurătoare din anchetă

Dan Diaconescu a fost reținut pentru 24 de ore, suspectat de act sexual cu un minor și prostituție infantilă. Detalii cutremurătoare din anchetă

Dan Diaconescu a fost reținut astăzi pentru 24 de ore, suspectat de act sexual cu un minor și prostituție infantilă. El a fost ridicat de poliție în urma perchezițiilor făcute azi dimineață. Iată amănunte.

Dan Diaconescu a fost reținut pentru 24 de ore, suspectat de act sexual cu un minor și prostituție infantilă

Dan Diaconescu, fostul patron al OTV, a fost idicat de mascați din locuința lui din București, după ce anchetatorii au făcut percheziții acolo. El a fost dus la audieri la Poliția Constanța.

„La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 55 de ani, din municipiul București, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit”, a transmis Poliția Județeană Constanța, fără a preciza despre ce fapte penale este vorba.

Dan Diaconescu are calitatea de suspect în acest moment.

Potrivit unor surse din poliție citate de Digi24, fostul prezentator de televiziune este suspectat de act sexual cu un minor în formă continuată (mai multe acte materiale) și folosire a prostituției infantile în formă continuată (mai multe acte materiale).

În fapt, în anii 2020 și 2021, Diaconescu ar fi întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia (15 ani si 4 luni, la acea vreme) – în București și în Constanța. Ulterior, ar fi facut acelasi lucru, cu sora geamana a minorei – tot in B si CT. Tot în acea perioadă, a încercat să găsească o minoră virgină, căreia să-i cumpere virginitatea. Dan Diaconescu ar fi fost pacalit de una dintre minore că a gasit o prietena virgina. A fost filmat și ulterior șantajat să ofere bani, în caz contrar, imaginile urmau a fi publicate, a relatat Digi24.

Dan Diaconescu a fost după gratii în martie 2015, dupa ce a fost condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare pentru șantaj. În noiembrie 2017, el a fost pus în libertate după ce instanța a decis definitiv eliberarea sa conditionată, a scris hotnews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: