Redactia.ro
Home » Știri » Dan Hosu a murit! Boala de care suferea fostul poliţist şi soţul fostei șefe a DIICOT

Dan Hosu a murit! Boala de care suferea fostul poliţist şi soţul fostei șefe a DIICOT

Dan Hosu a murit! Boala de care suferea fostul poliţist şi soţul fostei șefe a DIICOT

Dan Hosu a murit! Boala de care suferea fostul poliţist şi soţul fostei șefe a DIICOT. Iată detalii!

Dan Hosu a murit! Boala de care suferea fostul poliţist şi soţul fostei șefe a DIICOT

Dan Hosu a murit astăzi. Soțul fostei șefe a DIICOT, Georgiana Hosu, ar fi suferit de o boală incurabilă, potrivit unor apropiați ai familiei.

Dan Hosu a fost șeful Serviciului de combatere a traficului cu migranți din cadrul Direcției de combatere a crimei organizate a IGPR. În 2016, deținea funcția de director general al Despăgubiri, Accidente, Vătămări SRL.

Bărbatul ar fi trebuit să primească pe 7 februarie anul acesta verdictul într-un dosar de corupție în care era judecat. El a fost găsit vinovat pentru două capete de acuzare, primind trei ani de închisoare cu suspendare, a scris Antena 3 CNN.

De curând, pe 18 ianuarie 2023, ministrul Predoiu s-a antepronunțat în dosarul în care Dan Hosu era judecat susținând că ar fi fost achitat, deși procesul încă nu se încheiase. Opt ONG-uri i-au solicită ministrului Justiției să plece din funcție, după declarațiile pe care le-a făcut.

Dan Hosu a fost trimis în judecată de DNA pe 6 februarie 2017 pentru trafic de influență, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității și dare de mită.

Alături de el au mai fost trimiși în judecată Angela Toncescu, fost membru în Consiliul de Administrație al Carpatica Asig Sibiu, un alt polițist, Cătălin Marian Cataramă, și patronul unei firme, Ion-Sorin Tatu, potrivit G4Media.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: