Redactia.ro
Home » Monden » Dan Negru a explicat de ce a fost la un pas de „sfadă” cu Cătălin Măruță. Nu a fost vorba de competiția pentru audiență

Dan Negru a explicat de ce a fost la un pas de „sfadă” cu Cătălin Măruță. Nu a fost vorba de competiția pentru audiență

Dan Negru este considerat una dintre figurile care au reușit să facă istorie prin cariera sa în televiziune. Ani la rândul, a fost lider de audiențe pentru postul de televiziune Antena 1, unde și-a încântat spectatorii mai bine de două decenii. Există însă un lucru pe care prezentatorul refuză să-l facă, iar unii dintre colegii săi de breaslă a acceptat cu greu refuzul. Este vorba de Cătălin Măruță, cu care chiar ar fi fost la un pas să se certe.

Dan Negru a explicat de ce a fost la un pas de „sfadă” cu Cătălin Măruță. Nu a fost vorba de competiția pentru audiență

Dan Negru și Cătălin Măruță se numără printre favoriții publicului, emisiunile lor fiind mereu urmărite cu drag de românii de pretutindeni. Chiar dacă cei doi prezentatori au lucrat pentru posturi de televiziune diferite, între ei s-a legat o legătură de prietenie, fapt ce este într-adevăr neașteptat.

A existat însă un moment pentru ei când lucrurile nu au decurs atât de bine, iar competiția pentru audiență nu a fost motivul. Dan Negru a recunoscut că el și Cătălin riscau să se certe din cauza unui motiv neașteptat, pe care l-a explicat recent.

Din câte a relatat prezentatorul, este vorba de decizia sa de a nu participa la podcasturi. Multe personalități publice din România au decis să realizeze asemenea producții pe platforma Youtube, iar în cadrul lor invitații abordează de cele mai multe ori subiecte foarte interesante, uneori chiar personale.

Dan Negru nu-și dorește să participe însă la asemenea discuții, iar refuzul său a fost acceptat de cei ce l-au invitat cu înțelegere. Singurul care „s-a supărat” ar fi fost Cătălin Măruță, cu care a iscat chiar să se certe din pricina acestui subiect.

”Nu mă duc la podcast-uri și le mulțumesc realizatorilor că m-au înțeles. Cu prietenul meu Măruță am fost la un pas de sfadă, Speak m-a înțeles din prima dar alții au rămas supărați pe mine.

Am fost la Andi, demult, la inceputuri. Îmi plac podcasturile. Damian s-a reinventat, Măruță e vârf pe monden, Mihai e radio-talk, pe Joe Rogan îl urmăresc de niște ani și țin pasul cu „Coin Talk” de pe Spotify. Podcasturile românești trebuie să se reinventeze. Multe nu s-au ridicat peste clasicele interviuri pe care le au televiziunea si radioul”, a mărturisit Dan Negru.

Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D

Anul 2022 a fost unul plin de schimbări pentru Dan Negru, care a semnat cu Kanal D. Prezentatorul a renunțat la postul de televiziune care l-a consacrat, Antena 1, și a început un nou capitol în cariera sa. Modest din fire, nu a dorit să expună motivele pentru care a făcut această alegere, dar a vorbit cu entuziasm despre proiectul pe care îl va începe curând.

Emisiunea pe care o va prezenta la Kanal D va fi una de cultură generală și își propune să scoată televiziunea română din zona sa de confort. Dan Negru are multe surprize pentru telespectatori, iar rezultatul eforturilor sale va fi, probabil, după cum ne-a obișnuit, unul deosebit.

„Am pus un pariu! Toate marile televziuni din lume au concursuri cu întrebări de cultură generală. România e singura țară europeană unde quiz-urile cu intrebări de cultura generală lipsesc din programele marilor televziuni. […]Concursul creierelor e pariul pe care-l punem in televiziune, la Kanal D . În primul pas aducem cel mai simplu și ușor de înțeles quiz din istoria televiziunii mondiale. Azi am dat drumul înscrierilor. Cultura generală este tot ce oamenii au și maimuțele nu au. Să o arătam și la televizor! E o provocare! E o schimbare! Dar dacă nu schimbi, nu crești și dacă nu crești, nu trăiești! Cultura generală la televizor in concursuri quiz.”, a spus Dan Negru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: