Redactia.ro
Home » Monden » Dan Negru a primit un cadou neobișnuit de ziua sa de naștere de la soție. „Așa nu mai consumă nici benzina…”

Dan Negru a primit un cadou neobișnuit de ziua sa de naștere de la soție. „Așa nu mai consumă nici benzina…”

Dan Negru, convins de întoarcerea regimului comunist. Cum vede prezentatorul viitorul copiilor săi

Dan Negru și-a sărbătorit astăzi cea de-a 51 aniversare, iar persoanele dragi lui au făcut tot posibilul să-i facă arate cât de mult îl iubesc. A primit multe cadouri și urmări, dar soția lui, Codruța, a reușit să-i întreacă pe toți. I-a făcut un dar deosebit și foarte inspirat, care-i va prinde foarte bine prezentatorului, mai ales după valul de scumpiri recent. 

Dan Negru a primit un cadou neobișnuit de ziua sa de naștere de la soție. „Așa nu mai consumă nici benzina…”

Prin tot ceea ce a făcut în cariera sa, Dan Negru a reușit cu succes să împartă în jurul său multe zâmbete și bucurie. De ziua sa de naștere, oamenii care-l îndrăgesc au făcut tot posibilul să-și arate recunoștința și admirația pentru el. Soția lui a reușit să-i facă o surpriză neașteptată, care-i va fi de mare folos în perioada ce va urma.

Mai exact, Codruța Negru a decis să-i cumpere partenerului său o bicicletă, pe care o va putea folosi atunci când se va deplasa la locul de muncă. Nu este clar dacă scumpirile la carburant din ultimele săptămâni sau dorința de a-i asigura lui Dan un motiv în plus de activitate pisică au determinat-o să aleagă acest dar, însă probabil că prezentatorul s-a bucurat tare mult de acest gest.

„Dan abia așteaptă să meargă la filmări cu bicicleta. Așa nu mai consumă nici benzina, căci la cât a ajuns acum și s-a scumpit, bicicleta este excelentă’, au transmis apropiații lui Dan Negru.

Ce cadou a primit prezentatorul de la postul Antena 1

Atunci când a plecat de la Antena 1, Dan Negru a mărturisit că a rămas în relații foarte bune cu colegii săi, iar dovadă a acestui lucru este cadoul pe care l-a primit în această zi specială. Pe lângă darurile pe care i le-au făcut cei apropiați, posturile de televiziune cu care a colaborat de-a lungul timpului s-au gândit să-i facă o bucurie, așa că nu a lipsit nici o mică atenție din partea lor.

Cel mai frumos dar a fost din partea trustului Antenei, care i-au dăruit lui Dan un cățelus, după cum au declarat apropiații săi. Prezentatorul se pare că este un iubitor de animale. iar în urmă cu ceva timp și-a pierdut prietenul blănos: un ciobănesc, pe care l-a avut alături timp de mai bine de 18 ani.

„A fost răsfățat de ziua lui de trei televiziuni, Antena, aia din Chișinău și Kanal D, unde se va duce din martie, atunci începe programul. Surpriza cea mare a fost cățelușul, mai ales că lui Dan i-a murit ciobănescul, după 18 ani, iar copiii lui sunt acum în culmea fericirii. Gest frumos al Antenei, a stat acolo 22 de ani, șefii știu că e iubitor de animale și i-au făcut un cadou special de ziua lui’, a spus un apropiat al lui Dan Negru pentru cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: